icon

Kde sa oplatí laserová operácia očí v Košiciach?

Dnes o 07:12

Dobrý deň,
máte niekto skúsenosť ? Dôvera dáva 500€ zľavu na laserovu operáciu očí. Chystám sa už nejaký čas na operáciu očí. Len nie som celkom rozhodnutá kam...

anonym_c8c351
Dnes o 07:22

Zial mojej svokre tam vobec nepomohli, naopak po operacii sa to zhorsilo.

iboja76
Dnes o 07:43

Psik prvy krat v psom hoteli

anonym_1e7f8d
Dnes o 07:51

@anonym_autor choď radšej do normálnej štátnej nemocnice. Do novej, alebo Rastislavovej, tam su fakt odborníci a hlavne väčšinou zadarmo, alebo z poistenia.

nika523
Dnes o 08:09
@anonym_1e7f8d

@anonym_autor choď radšej do normálnej štátnej nemocnice. Do novej, alebo Rastislavovej, tam su fakt odborníci a hlavne väčšinou zadarmo, alebo z poistenia.

@anonym_1e7f8d zadarmo ?

patrike
Dnes o 08:14
@anonym_1e7f8d

@anonym_1e7f8d Nepis nezmysly, laserove odstranenie dioptrii je kozmeticky nehradeny zakrok.

ika02
Dnes o 09:23
@iboja76

Psik prvy krat v psom hoteli

@iboja76 a čo mu tam operovali oči?

lucianka222
Dnes o 10:40

Ja som bola pred 12 rokmi, ale v BA, nakoľko ma operácia vyšla takmer o polovicu lacnejšie ako v KE. A to som z okolia KE. Dokonca bola vtedy akcia, zaplatila som v 10 splátkach bez navýšenia. Ja som velmi spokojná.

zuzkavapka
Dnes o 12:12

@anonym_autor KE som bola pred 14 rokmi v Oftum na moldavskej, mala som cez -8.5 dioptrie..odvtedy som bez okuliarov. Ale ak mate sedy zakala urcite 3F za mestským magistratom.. Ale pozor..overte si..Do era sa mi zda ze preplaca iba operacie na klinikach Vesely

operacie zadarmo..na znizenie dioptrii nie su... poisťovňa nehradí tento typ operacii, lebo existujú lacnejsie varianty na korekciu (aka okuliare)
hradi sa sedy zakal, ten je zadarmo ale ak chcete aj zlepsenie dioptri v ramci operacie sedeho zakalu, za takuto sosovku sa priplaca. Max. vsak 175€ za tu najdrahsiu v 3F

citujem
Zľava 500 € na laserovú operáciu očí
Chcete si užívať život bez okuliarov a kontaktných šošoviek? Vylepšite svoj zrak pomocou laserovej operácie očí metódou iLasik. Poistencom Dôvery ponúkame možnosť využiť zľavu 500 € na laserový zákrok v očnej klinike VESELY.

anonym_e9f2b0
Dnes o 12:25

Odporucam citat recenzie, ja som bola v Ba a z 2,25 mi zostala 0,5 dioptria, lebo má zle zamerali🙈 takze odporucam si ist dat aktualne dioptrie zmerať aj inde, aby si si bola ista, čo ti odstranuju