icon

Kde vykonajú komplexný test na vitamíny a minerály?

klarabohun77
6. máj 2025

Ahojte, viete mi poradit v ktorom labaku urobia komplexne testy na vitaminy a mineraly? Synlab a Medirex som som nasla len po par vitaminov, dakujem

stellarstar
•
6. máj 2025

@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko

rozculena
•
6. máj 2025

V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10

klarabohun77
autor
•
6. máj 2025
@rozculena

V Medirexe majú
sodík,draslík,chloridy,vápnik,fosfor,horčík,železo,zinok,selén,A,E,B1,B2,B6,B9,B12,C,D,
Q10

klarabohun77
autor
•
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 všetky vitamíny a minerály neberú, ja chodím tiež na odbery pravidelne a tiež mi neberú všetko

@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?

stellarstar
•
6. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?

stellarstar
•
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar vdaka a chodis ako samoplatca alebo je mozne nieco dostat aj od poistovne?

@klarabohun77 mne to poisťovňa prepláca ( AT )

klarabohun77
autor
•
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 a aké vit a min chceš dat vyš?

@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne

stellarstar
•
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar ja hlavne E,D,železo ale toto rozsiahlejšie, B vitamin, zinok, selen pripadne kornzym Q10 ale toto nie nutne

@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje

klarabohun77
autor
•
6. máj 2025
@stellarstar

@klarabohun77 q10 ti je na co? To ti netreba, stačí kľudne D, železo, mg, calcium, B.
Telo si aj tak zoberie len to, čo potrebuje

@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.

stellarstar
•
6. máj 2025
@klarabohun77

@stellarstar pocuvala som plodne hovory s Nikolou Najmanovou - O výžive a neplodnosti, Tak som sa chcela na to pozret komplexnejšie ale Ano ten Q nie je taky podstatný.

@klarabohun77 užívala som q10 a naozaj to som mala akurát tak na 3 veci ako aj ananas a hranolky

rozculena
•
6. máj 2025
@klarabohun77

@klarabohun77 je tam viac balíkov,je tam aj balík reprodukčné zdravie,neviem konkrétne čo potrebuješ...
minitest hladina minerálov
minitest podpora imunity
minitest vit. A a E
minitest vit.B9,B12
minitest železo
ten test na tvojom linku ja ani nemám,ja som cez apku na mobile,divné

rozculena
•
6. máj 2025

už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77

klarabohun77
autor
•
6. máj 2025
@rozculena

už som našla aj ten tvoj test,určite na stránke nájdeš aj tie minitesty,len treba prejsť všetko,dá sa aj na výmenný lístok od lekára
@klarabohun77

@rozculena mne tam nic ine neukazuje. Skusim to zajtra obvolat.

Velmi pekne Vam dakujem obom

judit47
•
6. máj 2025

Ja som bola v medirexe ako samoplatca 120€ bola som o 7.30 na krv o 9 prisli prve vysledky a o 11 zvysne. Jedna strana boli aj tieto mineraly a vitaminy, zenske veci atd. Prikladam cast mojich vysledkov na predstavu.

klarabohun77
autor
•
7. máj 2025
@judit47

Ja som bola v medirexe ako samoplatca 120€ bola som o 7.30 na krv o 9 prisli prve vysledky a o 11 zvysne. Jedna strana boli aj tieto mineraly a vitaminy, zenske veci atd. Prikladam cast mojich vysledkov na predstavu.

@judit47 super dakujem