icon

Keď MR alebo CT nezodpovedá názorom neurológa

4. jún 2024

Stalo sa vám že neurológ tvrdil že ste v poriadku a MR/CT ukázalo niečo iné?

Strana
z2
kacena4
4. jún 2024

ano a? vsak nema rtg oci aby videl co sa deje v tele

aurelia2000
4. jún 2024

Áno. Neurologicky som bola ok, preto som išla na CT. Veď nemá roentgenove oči.

autor
4. jún 2024

@aurelia2000 a ako sa dá dostať na ct bez toho aby to indikoval práve neurológ? Chcela som ísť, avšak hovorí že ma nepošle, že to budú len migrény

simca115
4. jún 2024

Na to je MR a CT aby odhalilo všetky problémy

kacena4
4. jún 2024

ja mam tiez mogreny a teda na ct ani mri som nebola, neveris dr??

koniarova
4. jún 2024

@kacena4 a to ti stačí počuť? Mne by to teda nestačilo. Ja by som CT alebo mri veru žiadala.

autor
4. jún 2024

@koniarova vďakabohu za tento názor!!!!

autor
4. jún 2024

Zvlast keď mám obavy že nejde o migrény. Mám aj nevoľnosti, problem s rovnováhou.

koniarova
4. jún 2024

Hľadaj iného neurológa. Nedaj sa odbiť.

kacena4
4. jún 2024

aj ja mam nevolnosti a motacky, dokonca problem s artikulaciou...

anavianavi
4. jún 2024

Presne take priznaky ma moja kolegyna so silnymi migrenami. Urcite si popri inom hlada sposob, ktory ti s migrenami pomoze. Moja kolegyna pri prvych naznakoch ide za fyzioterapeutom. Robi nejaku cinsku medicinu a velmi jej pomaha.

kacena4
4. jún 2024

@koniarova ano staci verim dr. som na biologickej liecbe neliecim sa rok dva ale desiatky rokov...

simca115
4. jún 2024

@kacena4 presne tak. Ja mam migrény je mi na zvracanie , točí sa mi hlava no celý svet je úplne mimo mňa keď mám také migrény . Nepomôže nič iba tma , lieky a obklady , cvičenie chrbta a krčnej chrbtice. Bohužiaľ

koniarova
4. jún 2024

@kacena4 desiatky rokov si nebola na CT ani mri? Máš nevoľnosti, motanie, problém s artikulaciou. Tak to ťa obdivujem, že v 21 storočí veríš tak dr.,keď existuju spoľahlivé diagnostické metódy.
Ja by som veru neverila. Nemôže mi vidieť do tela.

koniarova
4. jún 2024

@aurelia2000 prepáč a aj ti niečo na tom CT zistili?

simona92101
4. jún 2024

@kacena4 15r neter trpela niekolko rokov velkymi migrenami.nakoniec zistena cysta..

simona92101
4. jún 2024

@kacena4 to sa ozaj nemas cim chvalit..

mamina7070
4. jún 2024

kedy si bola naposledy na CT /MRI ?

koniarova
4. jún 2024

@mamina7070 ja som pochopila, že nebola nikdy. Že ju nechce poslať, lebo to uzatvoril ako migréna.

autor
4. jún 2024

Nikdy som nebola

autor
4. jún 2024

@koniarova presne tak

koniarova
4. jún 2024

Choď k inému neurológovi.

jamimo
4. jún 2024

nálezy na MR môžu byť rôzne... Napr. určité lézie (môže to byť vírus, hematologická diagnóza, skleróza multiplex....) astrocytóm....A práve od toho tu máme diferenciálnu diagnostiku 🚩Poznám x prípadov kedy sa pacienti trápili, lebo práve polobohovia s titulom MUDr. podcenili príznaky a dif. diagnostiku 👆
Určite sa nedaj odbiť.
Prajem skoré zlepšenie 💖
PS: aj keby to mala byť "len" migréna, aj tá sa dá liečiť a pomôcť pacientovi.

mamina7070
4. jún 2024

tak skus ineho neurologa ak si nikdy nebola

koniarova
4. jún 2024

@jamimo máš úplnú pravdu. To je ako keď zubár, ktorý robí RTG raz za 10 rokov tvrdí,ako máš zuby super v poriadku. Veď on by kaz predsa videl. 😁

mamina7070
4. jún 2024

ale urcite treba zacat s liecbou migreny aj pred CT nez budes cakat na termin u noveho
aspon lieky na migrenu ti predpisal???

simca06022011
4. jún 2024

Išla.som k.lekarovi s takymito príznakmi, urobil kopu vyšetrení a mri mozgu aj som všetkým ( neviem aké cievy a aký okruh a neviem co... už si to nepamatam) automaticky pred rokmi. Ale napr teraz som po rokoch bola lebo mam vážne problémy s krcnou/hrudnou chrbticou a neurologická.ma neposlala nikam ! Bola som priam v šoku teda. Lebo rehabky si aj bez nej zariadim, ale napr fyzioterapeut nechce veľmi do mňa brblat, keď nevie co mi je... tak vyznaj sa do toho 😂 a lekárka zapojila, že aj ju boli chrbát a aj ju by z toho bolela hlava, nemám chodiť na masáž a nemám.ani plávať keď mi to nerobí dobre. Ona 20 rokov neplavala... :D ako neviem , kto.lekarom recenzie píše... išla som ako samoplatca... ale.to.bola hrôza...

koniarova
4. jún 2024

@simca06022011 koľko ťa to vyšlo? A potom kto posúdil výsledky?

mamina7070
4. jún 2024

ja mam teda skusenost problemy s rovnovahou bolest hlavy ale na jednom mieste neurologicke vysetrenie papiere na MRI a v priebehu dvoch mesiacov MRI mozgu chrbtice dve casti nasledne dalsie vysetrenie a emg a odvtedy liecba a min raz rocne kontrolne mri mozgu s kontrastom

aurelia2000
4. jún 2024

@koniarova Veľa hnusnych potvor objavili. Už sú zlikvidované.

Strana
z2