Kedy dostanem výsledky z gynekologického vyšetrenia?
Ahojte chcem sa spýtať kto by mi vedel poradiť kedy tak presnejšie chodia výsledky ? Gynekolkogicka mi brala cytologiu 24.6.povedala že za 2,3 týždne budú výsledky a keď budú v poriadku ani nebudú volať ./ja som si práve teraz ma to spomenula a zostalo mi zle ..myslite že budú zajtra volať alebo by už volali keby tam dačo bolo ?? Ja nemám žiadne problémy ale dosť si namyslam choroby a zostane mi zle a nálada mi padne neviem čo mám robiť
Pripomeň sa emailom, telefonicky. Ak by bolo niečo zle, už dávno sa ozvu. Zvlášť pri zlých. Podla mňa si ok
@dana243 s mojou gynekologičkou to máme tak že keby niečo tak zavolá, keď je všetko ok tak nebude volať. Tak ak si nervózna zavolaj jej a informuj sa. Ale keby niečo bolo by už určite volala
U nas je to tak, ze tiez sa vola len ked je nieco zle. Teda oni volaju. Ked su ok vysledky nikto nevola ani netreba volat tak ich to aspon nerusi pri praci.
@dana243 s mojou gynekologičkou to máme tak že keby niečo tak zavolá, keď je všetko ok tak nebude volať. Tak ak si nervózna zavolaj jej a informuj sa. Ale keby niečo bolo by už určite volala
@anonym_8e9fe9 len čo ak ešte neprišli ? Gynekologička mi povedala že nič tam nebude že nikdy som nič nemala totižto ona ma pozná že stresujem so všetkým ,,povedala 2,3 týždne od 24.6 je to 3 a pól týždňa ale bojím sa že mi budú volať zajtra
Pripomeň sa emailom, telefonicky. Ak by bolo niečo zle, už dávno sa ozvu. Zvlášť pri zlých. Podla mňa si ok
@anonym_a20142 no ona povedala te nič tam nebude že zas stresujem lebo ja si strasne nahováram a bojím sa ale tak čo ak mi zavolajú napríklad zajtra ? Je tomu 3a pól týždňa
@anonym_8e9fe9 len čo ak ešte neprišli ? Gynekologička mi povedala že nič tam nebude že nikdy som nič nemala totižto ona ma pozná že stresujem so všetkým ,,povedala 2,3 týždne od 24.6 je to 3 a pól týždňa ale bojím sa že mi budú volať zajtra
@dana243 ak ona videla že je všetko ok tak to aj tak bude. Je na čase dôverovať lekárke a ty si musíš dať dokopy. Keby aj niečo našli do 2 týždňov máš výsledky. Mne volali po ani nie dvoch týždňoch. Tak nestresuj, vieš stres toho narobí viac
@dana243 keby boli zle volajú oveľa skôr, aby overili či tam nenastala chyba pri odbere a urobia kontrolný odber neboj budeš v pohode
@dana243 keby boli zle volajú oveľa skôr, aby overili či tam nenastala chyba pri odbere a urobia kontrolný odber neboj budeš v pohode
@andrejka1974 dufam že áno
@dana243 ak ona videla že je všetko ok tak to aj tak bude. Je na čase dôverovať lekárke a ty si musíš dať dokopy. Keby aj niečo našli do 2 týždňov máš výsledky. Mne volali po ani nie dvoch týždňoch. Tak nestresuj, vieš stres toho narobí viac
@anonym_8e9fe9 toto už je viac ako 3 týždne tak uvidím či zajtra

@dana243 ved si zavolaj o výsledky, ja volám vzdy