Kedy je bezpečné mať sex po operácii?
Ahojte idem sem z otázku kedy ste malý sex po
(odborne konizácia cervixu alebo cervikálna konizácia).
Mala som to 2.7 lenže sex som nemala dlhšie pred operáciou a dnes ma to tak zdraplo že si to chcem užiť a potláčam to v sebe ale nedarí sa 🥹
Myslite že môžem ?
@viktorianna fúú po konizacii som mala tuším 6tt pauzu aspoň. Odporúča sa 4 az 6tt počkat
@saska.j tt?
@viktorianna fúú po konizacii som mala tuším 6tt pauzu aspoň. Odporúča sa 4 az 6tt počkat
@saska.j 4-6 tyzdnov tehotenstva? Fakt?
@viktorianna Neriskovala by som, narobis si problemy a nebudes moct este dlhsie.
Ja tymto temam uprimne nerozumiem - chapem chut by bola aj po porode aj po konizacii ale snad nas nieco odlisuje od tych zvieratiek, aby pre zdravotne dovody niekto nevedel vydrzat par tyzdnov 🤷♀️ len aby tie nasledky potom fakt nestali za to
Ja tymto temam uprimne nerozumiem - chapem chut by bola aj po porode aj po konizacii ale snad nas nieco odlisuje od tych zvieratiek, aby pre zdravotne dovody niekto nevedel vydrzat par tyzdnov 🤷♀️ len aby tie nasledky potom fakt nestali za to
@anonym_914e76 možno tu stále vypisujú témy nejaký úchyláci. Lebo mormálny člivek vie, že zdravie je dôležitejšie
@viktorianna potláčas to v sebe? To sa ako robí? Máš nejakú diagnózu ohľadom sexovania, alebo si uchyl? Lebo ze by jedna žena nevydržala nemať sex par týždňov to normálne nie je.
ja ti napr. rozumiem. ja som mala konizaciu, ale bola robena len povrchovo, nebolo nakoniec treba ist velmi do tkaniv a mala som sex po 2 tyzdnoch. lekar mi to nezakazal, v tom case sme sa snazili aj inak o tehotenstvo. takze zalezi, ako velmi operaciou zasiahli do krcka. namiesto sexu si zatial uzite skor petting