Kedy je vhodné horúčku vypotiť a kedy ochladzovať?
Mam chripku od piatku. V piatok sa este dalo okrem unavy a slabosti mi nic nebolo. V sobotu vysla teplota tak na 38 ale v noci a
V nedelu katastrofa. Pridal sa kasel a horucky do 39, vlastne nezrazitelne. Davam si jeden a pol tbl paralenu (som zena a vazim 67 kg), striedam s nalgesinom, ine doma nemam. Davala som si sprchu ale ani po sprche neslo dole. Vcera som mala 8 hod 39 a nie a nie dat dole. Max na 38,7. Potom biekedy v noci zislo asi na dve hodiny na 37,5. Nezvyknem horuckovat, neviem ako postupovat? Je dobre dat si paralen a vypotit to? Mam si dat dva paraleny naraz?
@anonym_autor Nemas moznost si zohnat Ibalgin, ze by ti niekto priniesol? Mne aj mojmu synovi zabera na horucku najlepsie ten. Ale niekedy byva horucka veru aj nezrazitelna, stalo sa mi to uz pri covide. Inac mi ten Ibalgin vzdy zabral.
@marianarem mam nanho alergiu takze nemozem
@anonym_autor horúčka je dobrá telo sa bráni netreba sa báť.Uz to pôjde dole..len lež a pi.Tiez používam Ibalgin neviem poradiť.Pri teplote nie byť zababusena pod perinou a ja určite pod sprchu nechodím ani som deťom nerobila zábaly.Max 2 dni budeš mať vysokú teplotu dávaj si zinok a c vitamín 1000 a veľa mineralok, caju
@anonym_autor horúčka je dobrá telo sa bráni netreba sa báť.Uz to pôjde dole..len lež a pi.Tiez používam Ibalgin neviem poradiť.Pri teplote nie byť zababusena pod perinou a ja určite pod sprchu nechodím ani som deťom nerobila zábaly.Max 2 dni budeš mať vysokú teplotu dávaj si zinok a c vitamín 1000 a veľa mineralok, caju
@anonym_15928c dakujem. Poslem priatela po mineralku
@anonym_15928c dakujem. Poslem priatela po mineralku
@anonym_autor nebabušiť sa, skôr ľahké oblečenie, ľahká prikrývka.. A k tomu veľa čaju, minerálka bublinková isto nie, ak kašleš, bez tekutín nemáš z čoho vypotiť.
Tak u mňa by také potenie malo opačný efekt. Teplota pri "potení" išla až na 40°. Dávam si ľahkú prikrývku a veľa pijem.
Tak u mňa by také potenie malo opačný efekt. Teplota pri "potení" išla až na 40°. Dávam si ľahkú prikrývku a veľa pijem.
@domka222 pijem dost, aj bylinkove caj aj vodu cistu

@anonym_autor Nemas moznost si zohnat Ibalgin, ze by ti niekto priniesol? Mne aj mojmu synovi zabera na horucku najlepsie ten. Ale niekedy byva horucka veru aj nezrazitelna, stalo sa mi to uz pri covide. Inac mi ten Ibalgin vzdy zabral.