Kedy môžem po operácii žlčníka dvíhať dcéru?
Som 2hy den po operacii zcnika. Uz som doma, lebo mam 3mesacnu dceru. Kedy ju uz mozem dvihat? Ma 6,5kg.
Dakujem!
@ivakat248 však ak ho chceš mať na rukách sadni si a nech ti ho manžel dá do náručia. Keď si doma 2 deň po operácii, tak asi si bola operovaná laparoskopicky, ja som tak tiež bola a asi po 10 dňoch som už fungovala normálne, keď mi vybrali stehy a všetko bolo ok a aj som sa tak cítila.
@ivakat248 Ani mi nehovoor :/ boloo 🙂 No musela som vydrzat ( nechcela som predsa skoncit na dalsej operacii pruhu a dalsi tyzden v nemocnici bez detii 😞 ) , ale tak vynahradila som si to tym ,ze mi ho pomohli dat na kolena alebo postel lahla knemu a mazlili sme sa 😉 🙂. A potom postupne pomalicky uz som uz zacala dvihat potom cca mesiaci 🙂 .. a este som sa ho odvtedy nanosila 😃 😉
Ja by som to neriskovala,po vybratí žlčníka sa povecsine ten pruh dostaví,treba si dávať pozor,tiež som mala aj aj,ale povedal že až za 6tyzdnov pre istotu...
No podľa aj 4 týždne, pri prepustení ti nedali inštrukcie? Aby sa ti stehy nepotrhali alebo niečo
Máš vnútorné brusne svalstvo ochabnuté,fakt to nie je sranda,môžeš si privodiť aj diastazu,ktorá je na celý život...

@ivakat248 ešte si chvíľu počkajte.mne povedali tak týždeň až dva.