icon

Kedy prichádza menštruácia po kyretáži?

katarinakackaa
Včera o 18:19

Ahoj dievčatá chcem sa opýtať na názor a po prípade skúsenosť ohladne menštruácie po zakroku od zakroku ubehol mesiac stále som menstruaciu nedostala samozrejme na kontrolu som objednaná ale až budúci týždeň kedze sa čakalo na výsledky z kyretu

anonym_3ddc55
Včera o 18:44

@katarinakackaa ja som dostala po 5 tyzdnoch

katarinakackaa
autor
Včera o 18:48
@anonym_3ddc55

@katarinakackaa ja som dostala po 5 tyzdnoch

@anonym_3ddc55 lebo ja som kvôli tomu aj kontaktovala moju dr.ale ma dovolenku pani sestrička mi teda povedala ze to uz je celkom dlhá doba od zakroku ze som este nemala

anonym_3ddc55
Včera o 18:53
@katarinakackaa

@anonym_3ddc55 lebo ja som kvôli tomu aj kontaktovala moju dr.ale ma dovolenku pani sestrička mi teda povedala ze to uz je celkom dlhá doba od zakroku ze som este nemala

@katarinakackaa mesiac nie je dlha doba, pride do 5-6 tyzdnov

anonym_c1178f
Včera o 18:55

Ja som dostala až po 6 týždňoch. Tiež som už stresovala, ale v nemocnici aj vraveli, že bežné je 4-6 týždňov.

katarinakackaa
autor
Včera o 19:04
@anonym_c1178f

Ja som dostala až po 6 týždňoch. Tiež som už stresovala, ale v nemocnici aj vraveli, že bežné je 4-6 týždňov.

@anonym_c1178f ja som pri prvom zakroku toto vôbec nemala ked sa mi prvý krat stalo som mala normalne menstruaciu tento krat mi to je take divne navyše mávam celkom často točenie hlavy aj pri ležani bolesti hlavy zavraty neskutočne tak radšej ist na tu kontrolu

michaela329
Včera o 19:16

@katarinakackaa u mňa to bolo cca 5 týždňov (tehotná som bola 16tt).

katarinakackaa
autor
Včera o 19:26
@michaela329

@katarinakackaa u mňa to bolo cca 5 týždňov (tehotná som bola 16tt).

@michaela329 ja som bola 12tt len mne robia starosti to točenie hlavy extrémne sa az so mnou všetko toci toto som mala aj počas tehotenstva

michaela329
Včera o 19:38
@katarinakackaa

@michaela329 ja som bola 12tt len mne robia starosti to točenie hlavy extrémne sa az so mnou všetko toci toto som mala aj počas tehotenstva

@katarinakackaa možno zbytok HCG, mne kleslo na nulu až po menzes. Uvidíš, čo povie Dr.

anonym_c1178f
Včera o 19:49
@katarinakackaa

@anonym_c1178f ja som pri prvom zakroku toto vôbec nemala ked sa mi prvý krat stalo som mala normalne menstruaciu tento krat mi to je take divne navyše mávam celkom často točenie hlavy aj pri ležani bolesti hlavy zavraty neskutočne tak radšej ist na tu kontrolu

@katarinakackaa určite kontrólu treba. Mne povedali že 6 týždňov počkať a potom ísť na kontrólu ku svojej gynekologičke, ale keby čokoľvek, tak aj skôr. Ideál je zavolať svojmu gynekológovi on najlepšie poradí.