icon

Kedy príde menštruácia po kyretáži maternice?

12. máj 2026

Idem pozajtra ku svojej ženskej na kontrolu po zákroku, takže opýtam sa na to samozrejme , ale ak máte tento zákrok za sebou, kedy vám prišla menštruácia,? Nepochopila som doktora. Hovoril, že teraz môžem pár dní krvácať a potom môžem mať slabé krvácanie v čase menštruácie- asi za 10 dní mám dostať. Potom však dodal , že odteraz za 4 týždne dostanem menštruáciu. Nechcela som sa ho opakovane pýtať na to isté. Vy ste to ako mali? Ráta sa kyret dutiny maternice za menštruáciu:? Tým, že mi to vyčistil mi akoby prišla skôr a odteraz za 28 dní príde ako zvyčajne?

blancheporte
12. máj 2026

@anonym_autor pripnem sa ....čaká ma to 19.5

autor
12. máj 2026
@blancheporte

@anonym_autor pripnem sa ....čaká ma to 19.5

@blancheporte Ja som bola v decembri na preventívke a všetko bolo ok a keď som min. týždeň chcela od nej tabletky na oddialenie MS, tak mi urobila kontrolné sono a skonštatovala, že radšej to dať von. Ak by mi sa mi týmto zákrokom posunuli o tých 10 dní,tak by som nakoniec žiadne tabletky nepotrebovala a zabila by som tým 2 muchy jednou ranou. 🙂

gaaaa
12. máj 2026

Mňa robili v piatok a dostala som 5 dní po zákroku ešte o 4 dní skôr ako som mala. A tiež mi povedal že dostanem za 6 týždňov a dr.mi povedala,že u každej ženy to môže byť inak.

autor
12. máj 2026
@gaaaa

Mňa robili v piatok a dostala som 5 dní po zákroku ešte o 4 dní skôr ako som mala. A tiež mi povedal že dostanem za 6 týždňov a dr.mi povedala,že u každej ženy to môže byť inak.

@gaaaa Nepotešila si ma 😀

adri266
12. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som sice po vybere myomu, ale menzes som dostala ako som mala, ale spinila som lahko az kym neprisiel menzes. Po menzese vsetko ok.

Ale druhy menzes bol taky bolestivy, ze som myslela, ze umriem. Normalne som myslela, ci sa mi nezamotali creva, taka bolest to bola. S tym rataj, podobnu bolest, ale o dost slabsiu som mala aj po prvom kyrete a vybere myomu.

gaaaa
12. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To ma mrzí,ale neboj to nemusí byť vôbec tvoj ppripad.

veva24
12. máj 2026

25.10. som mala zákrok a 19.11. som dostala ms

anonym_8798ed
12. máj 2026

Po odstraneni polypu prisla cca v normalnom case ako bezne by prisla. Polyp bol maly, nebola to nejaka drasticka kyretaz.

autor
12. máj 2026
@anonym_8798ed

Po odstraneni polypu prisla cca v normalnom case ako bezne by prisla. Polyp bol maly, nebola to nejaka drasticka kyretaz.

@anonym_8798ed Ja som mala tiež len malý polyp,ale okrem jeho odstránenia mám písané ,že bol vykonaný aj kyret dutiny maternice.

anonym_be5326
12. máj 2026

Bola som na kyrete 2x. Prvý krát prišla ms po 6 týždňoch, druhý krát po 8 týždňoch - ale to bolo po tehotenstvách. Gynekológ ale vravel, že cca týždeň po zákroku sa ešte pustiť krvácanie ako čistenie.

anonym_6551f2
12. máj 2026

mala som kyret 2x. Raz v strede cyklu a raz tesne pred MS. Povedali mi, ze ju dostanem cca o 4-6 tyzdnov.... Nic pravdy 🙂 Obakrat som dostala MS presne podla cyklu, ako keby som na kyrete ani nebola. Menstruacia bola iba mierne slabsia ako zvycajne.

anonym_347b87
Včera o 15:24

Mne neprišla vôbec. Ani to čistenie. Proste kyretaz a nič. Musela som ísť na opravnú kyretaz. Vtedy mi prišiel menzes po šestonedeli