Kedy sú extrastoly vo veľkom množstve nebezpečné?
Kedy su extrasystoly nebezpecne? Viem , ze ich ma kazdy a vacsinou neskodne. Ale ked su vo velkom mnozstve ? Ja ich mam kazdu minutu aj tri za sebou . Ako sa to lieci ked su vo velkom mnozstve ?
@stellarstar 37r ,sz vyliecena hypo ostal chronicky autoimunitnyzapal , ekg ok, menopauza nie, ine dg neviem len mierna anemia , zelezo doplnam
Tak to máš kv štítnej, ja mám tiež ES kv štítnej a teraz už aj kv perimenopauze
Hypo a hyper sa nedajú vyliečiť
Aj z anemie busi srdce.Ked si chces byť istá choď ku kardiologovi na holter a ber magnezium.Extrasystol môžeš mať stovky denne a sú neskodne
Ablacia sa robi myslim pri 5000+/denne. Muz maval do 2000, dostal lieky, chodi pravidelne na holter. Vyrazne mu pomohol pravidelny sport, znizilo sa to na 500/denne.
Pritom je chudy a vysoky, nema nadvahu.
Teraz mu prisli na autoimunne ovhorenie a vyzera to tak, ze tie extrasystoly boli prvy priznak.
Ale kardiolog ti zodpovie vsetky tvoje otazky.
A ako? Lebo ja sa liečim na hypo už od puberty a doteraz som sa z toho nevyliečila, ono to môže len prejsť do štádia AI alebo hyper
@stellarstar vynechala som lepok ale pisem , ze ostali mi vysoke protilatky cize AI
Môžu spustiť tachy alebo bradykardiu. Podľa formy poruchy rytmu sa nasadza buď liečba alebo kardiostimulator. Pripadne sa robí ablacia.

Vek? Štítna ok? EKG? Menopauza? Iné dg?