icon

Kedy ustúpi bolesť mandlí pri mononukleóze?

Dnes o 15:00

Ahojte, trpim akutnou mononukleozou od piatku (cely vikend horucky, mierne bolest hrdla). Od pondelka horucky nie su, ale bolest hrdla sa stupnuje, uz je to 9.den. prosim, kedy vam to zacalo ustupovat? Cakam na tu chvilu ako na zazrak.

zabka79
Dnes o 16:06

@anonym_autor mas to diagnostikovane z krvi? Nam to doktorka len povedala. Ako ti to zacalo? Syn to ma 4ty den. Hrdlo ho uz neboli ale ma skarede zahnisane mandle. Teplotu nema. Citala som vselico tak si robim starosti.

autor
Dnes o 16:33
@zabka79

@anonym_autor mas to diagnostikovane z krvi? Nam to doktorka len povedala. Ako ti to zacalo? Syn to ma 4ty den. Hrdlo ho uz neboli ale ma skarede zahnisane mandle. Teplotu nema. Citala som vselico tak si robim starosti.

@zabka79 ano, v stredu to potvrdili pecenove testy, mam aj priznak opuchnutych viecok

autor
Dnes o 16:37
@zabka79

@zabka79 zacalo to postupne, bolest kosti, svalov, potom mierne teplota, opuch viecok, po tyzdni horucky3dni, odvtedy silna bolest hrdla, povlaky mandli, a superunava.

zabka79
Dnes o 16:39
@anonym_autor

@zabka79 zacalo to postupne, bolest kosti, svalov, potom mierne teplota, opuch viecok, po tyzdni horucky3dni, odvtedy silna bolest hrdla, povlaky mandli, a superunava.

@anonym_autor ako z ucebnice, nam dala dr.isoprinosine . Aj drzis dietu?

autor
Dnes o 16:43
@zabka79

@anonym_autor ako z ucebnice, nam dala dr.isoprinosine . Aj drzis dietu?

@zabka79 aj isoprinosine, aj na pecen fosfolipidy aj tabletky z pestrecu, plus z vyteru vysli aj bakterialny zapal ako.pridruzena superinfekcia 🤦‍♀️ takze atb, zajtra ich koncim, ale ziadna zmena. Prajem synkovi skoru ulavu, nic horsie som este nezazila, asi okrem tazkeho porodu.

zabka79
Dnes o 16:49
@anonym_autor

@zabka79 aj isoprinosine, aj na pecen fosfolipidy aj tabletky z pestrecu, plus z vyteru vysli aj bakterialny zapal ako.pridruzena superinfekcia 🤦‍♀️ takze atb, zajtra ich koncim, ale ziadna zmena. Prajem synkovi skoru ulavu, nic horsie som este nezazila, asi okrem tazkeho porodu.

@anonym_autor to ma mrzi, my mame vysledky vyteru v pondelok. Prajem rovnako skore uzdravenie.