icon

Klimatizácia mi ofúkala tvár: čo teraz?

Dnes o 14:20

Ahonte, cestovsla som cca hodinu v autobuse so silnou klimou fukzjuvou mi priamo do tvsre.Mzla som strpnutu jednu stranu tvare, tak som dl na slniecko to vyhriat.Potom mi zacalo trpnut okostica a prave lice.
Teraz neviem, vi cakat, alebo to prejde.
Mam yo stuhnute na jednej atrane,ale ci tym, ze som hned sla na priame slnko...
Co mam robit, mam ist nz pohotovost, ci pockat...

sissy27
Dnes o 14:28

@anonym_autor a co by si s tým chcela robiť na pohotovosti? Daj si paralen / ibalgin, keď sa budeš ráno cítiť zle, tak choď k svojmu obvodnému.
A nabudúce budeš vedieť, že ak ti je nepríjemne pod klímou, tak si treba presadnúť alebo sa zakryť nejakým svetríkom, mikinou, tričkom, poprosiť kompetentnú osobu, aby klímu stiahol alebo proste niečo urobiť, nesedieť tam ako trubka v totálnom nekomforte.

glorikarebeka
Dnes o 14:29

Na pohotovosť? To vážne?

sisska96
Dnes o 14:33

Na pohotovosť lebo si dostala prievan??

autor
Dnes o 14:34

Ja sa bojim zapalu nervu

martinmmartin
Dnes o 14:44
@anonym_autor

Ja sa bojim zapalu nervu

@anonym_autor na pohotovosti zachranuju zivot. Ak budes vyzerat ze do zajtra nezomries tak ta poslu het zapal nezapal. Usetri si cestu

sissy27
Dnes o 14:54
@anonym_autor

Ja sa bojim zapalu nervu

@anonym_autor akože sorry dievča, ale zajtra je normálny pracovný deň, toto tvoje "ofúklo ma, bojím sa" úplne v pohode počká k tvojmu obvodnému, toto nie je prípad na pohotovosť.

canany
Dnes o 14:56

Mne takto v obchode ofuklo, bolela ma cela prava strana, skoncila som na atb, najskor som si posedela u zubarky, zapal okostnice to nebol, potom som si odsedela u lekara, dal mi atb, dutiny mi to chytilo, dal mi listok na ORL, keby bolest neprechadzala po uzivani atb, aby som isla rovno tam. Nastastie atb zabrali

autor
Dnes o 14:58
@canany

Mne takto v obchode ofuklo, bolela ma cela prava strana, skoncila som na atb, najskor som si posedela u zubarky, zapal okostnice to nebol, potom som si odsedela u lekara, dal mi atb, dutiny mi to chytilo, dal mi listok na ORL, keby bolest neprechadzala po uzivani atb, aby som isla rovno tam. Nastastie atb zabrali

@canany och, esteze tak

anonym_15feaa
Dnes o 15:19
@anonym_autor

@canany och, esteze tak

@anonym_autor
Aj prsty ti ofuklo?
Trochu úcty k ľuďom, čo lustia hentie hieroglyfy po tebe.

anonym_03871f
Dnes o 15:29

@anonym_autor
Ja ti rozumiem klima na Slovensku je nebezpecnejsia ako ockovania, treba ist na urgent sanitkou.

anonym_f33f43
Dnes o 15:29

Daj si paralen, keď sa bojíš a suché teplo na tvár, vyhrej si to miesto. Čo myslíš, že urobia na pohotovosti? veď ti nič nie je.

anonym_02d9a9
Dnes o 15:32
@anonym_autor

@canany och, esteze tak

@anonym_autor sanitku si volať nechceš? 🙄🙄🙄

anonym_49dd11
Dnes o 15:37

Mnr je skor divne, preco si tu klimu nevypla?

autor
Dnes o 16:02
@anonym_49dd11

Mnr je skor divne, preco si tu klimu nevypla?

@anonym_49dd11 neslo to.nebola to otocna klima, ani regulovatelna

autor
Dnes o 16:38
@anonym_f33f43

Daj si paralen, keď sa bojíš a suché teplo na tvár, vyhrej si to miesto. Čo myslíš, že urobia na pohotovosti? veď ti nič nie je.

@anonym_f33f43 ok, skusim tak