icon

Koľko dní ste boli s angínou doma?

14. aug 2026

Ahojte, som zatiaľ vypísana na pn, zistili mi anginu, mala som zimnicu, veľmi ma bolelo hrdlo, tiekol mi z nosa a podobne. Prejde mi to do týždňa? Či ste bývali viac s tym doma? Ďakujem.

anonym_e0f8f6
14. aug 2026

@anonym_autor ATB su zvacsa na 10 dni, PN 14

mala_arkana
14. aug 2026

@anonym_autor Do tyzdna nie, ja som mala teraz na jar a na 2 tyzdne ma to uplne odrovnalo, lepsie som sa zacala citit az okolo 3. tyzdna a potom som este 3 tyzdne kaslala, kym to preslo uplne,

autor
14. aug 2026
@anonym_e0f8f6

@anonym_autor ATB su zvacsa na 10 dni, PN 14

@anonym_e0f8f6 vypisala mi 2 Atb Zinnat

autor
14. aug 2026
@mala_arkana

@anonym_autor Do tyzdna nie, ja som mala teraz na jar a na 2 tyzdne ma to uplne odrovnalo, lepsie som sa zacala citit az okolo 3. tyzdna a potom som este 3 tyzdne kaslala, kym to preslo uplne,

@mala_arkana no tak to bol dosť dlhy priebeh, nepríjemné joj. No ja mam ešte v lekárskej správe zápal hrtana, zapálené mandle, zápal priedušnice no a ešte angína. Som zvedavá koľko sa to bude somnou ťahať

anonym_e0f8f6
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e0f8f6 vypisala mi 2 Atb Zinnat

@anonym_autor preto pisem, ze min. 14 dni.. par dni aj trva, kym lieky zaberu... nastastie uz tento problem nemam... ale 14 dni to bolo isto vzdy

marty_4
14. aug 2026

zalezi v akom stadiu je, kolko trva, kym zaberu lieky, ale do 2 tyzdnov by to malo byt fuc.

mala_arkana
14. aug 2026
@anonym_autor

@mala_arkana no tak to bol dosť dlhy priebeh, nepríjemné joj. No ja mam ešte v lekárskej správe zápal hrtana, zapálené mandle, zápal priedušnice no a ešte angína. Som zvedavá koľko sa to bude somnou ťahať

@anonym_autor Ano, to mas v podstate hnisavu anginu, to som mala aj ja. A nielen ja, ale poslednych par mesiacov to ma vela ludi.

bg92
14. aug 2026

Do tyzdna nikdy. Po tyzdni som sa sice citila lepsie ale trebalo vzdy dalsi tyzden na liecenie. Raz som tahala aj 3tyzdne. Hnisava angina je hnusoba

autor
14. aug 2026

Ďakujem 🙂 už mi ako tak včera bolo celkom fajn aj som sedela na gauči. A dnes celý deň iba ležím, ako vstanem tak niečo porobim, či už na wc alebo idem do kuchyne a musím si ísť naspäť ľahnúť. Od stredy tejto som doma. Na nervy