icon

Koľko Paralenu si dať pri bolesti hlavy?

4. dec 2024

Ja som dávala vždy jeden ale čítam v letáku že nad 50kg sa dava aj 2 ks. Potrebujem aby ma prestala bolieť hlava. Mam velmi silne bolesti

anavixy
•
4. dec 2024

Daj si uplne kludne dva. Na silne bolesti by ale mozno bolo dobre dat si aj silnejsi liek.

rebi789
•
4. dec 2024

Mne paralen nezabera ale ibalgin ano, skus aj ty

autor
•
4. dec 2024

@rebi789 ibalgin nemozem

autor
•
4. dec 2024

@anavixy nemozem ine lieky. Asi skúsim ešte jeden paralen

xux
•
4. dec 2024

Ja si vzdy davam dva, ak mas nad tych 50 kg tak pokojne

lucia13022023
•
4. dec 2024

Dávam si 2ks

bluka2
•
4. dec 2024

Ja si zas nedavam ziadny. Bolest prejde aj sama. Ja to beriem ako signal, ze treba spomalit

katulienkax
•
4. dec 2024

dnes nejak vela ludi bolela hlava, nieco je vo vzduchu, ja som skusila valetol 2ks

ivangeline
•
4. dec 2024

Valetol. Stačí polovica a bude ti hej. ;D

lubkovaandrejka
•
4. dec 2024

@katulienkax veru, tiez som postrehla. Mne tiez dnes ide hlava vybuchnut.

lubkovaandrejka
•
4. dec 2024

A tiez mozem len paralen, dala som 2ks, ale nemam pocit,ze zabralo.

petracandle
•
4. dec 2024

@bluka2 toto sú zas rady ty hrdinka..buď rada, že nevieš čo sú poriadne bolesti, potom by si si aj flector dávala s plačom nech ti zaberie. Či aj po operácii či úraze si povieš, že treba spomaliť? 🤣

bluka2
•
4. dec 2024

@petracandle predstav si, operaciu som mala koncom septembra a presne, nedala som si nic. Rovnako ako som nic nemala pri porodoch… to bola bolest, ze som dospela k predsvedceniu, ze netreba. Postupne akoby sa vytratila, casom co bolelo uz ani tak neboli. Ani mi nenapadlo ani doma nieco mat po operacii. Pisem v dobrom, proste to zistenie, ze netreba. Poslednych 11 rolov tak zijem. Predtym som si davala tiez.

nikaeli
•
4. dec 2024

@bluka2 pracujem s deťmi s autizmom.. mnohé sú neverbálne a vydávajúce im typické a nie vždy príjemné zvuky. Ak sa také deti stretnú v triede 3-4, som ako v úli. Nekonečný hluk. Dnes jeden chlapček od 1ej v noci hore. Celé dopoludnie vrieskal tak, že mi ešte aj teraz (po dvoch Nalgesinoch - nie naraz) ide hlavu rozdrapiť 🤷🏻‍♀️ je skvelé, že zvládaš bolesti iba spomalením. Naozaj ti to závidím. Mňa niekedy bolí hlava aj vtedy, keď po zamračených dňoch vylezie slnko.. akoby mi niekto bodal ihlou do hlavy..

bluka2
•
4. dec 2024

@nikaeli toto je presne nieco, co by som nevedela robit. Na hluk som citliva, ale zas pocujem aj uplne tiche zvuky, co ostatni velakrat vobec nezaregistrovali. Hluk 2 deti doma ide niekedy k mojmu maximu… 😕
Ludia su fakt rozni, ked vidim v pohode ucitelku, ktora je cely den v hluku, z ktoreho mam ja po 5 minutach dost. Tak klobuk dole tvojej praci

prasiatko30
•
4. dec 2024

Pri bolesti hlavy si davam 0ks paralenu - slahnem si ibubrofen najmenej 600 ak chcem v ten den este fungovat. Paralen mi na moje migreny absolutne nezabera