Koľkokrát ste mali Covid-19?
Kolko krát ste mali kovid?je niekto,kto ho este nemal?
3x
Ja neockovana 1x, mm ocko 2x, dve deti 2x, jedno 1x- neoddelovali sme sa, nestranili sme sa, cestovali kade tade.
Ja 2×pozitívna len so soplikom 2 dni a teraz v auguste 3× pozitívna s riadne silným priebehom,už sú 2 mesiace odvtedy a ja som stále slabá,závraty,bolesti chrbta...
dcera ockovana ho mala asi 5x, aj 2x za dva mesiace , ostatní neockovani z rodiny ani raz, aj ke dsme boli spolu v jednom dome.
Ja a manžel 2x,syn1x,dcérka 0x sme neočkovaný.U mňa a syna priebech ochorenia lahký,manžel mal aj teplotu.Ja som stratila čuch na týžden,mala bolesti hlavy a tela ale nič vážné naštastie.Syn mal iba zvýsenú teplotu dva dni.
Pred 2 tyzdnami 1x , keby sa neotestujem lebo ma boli hlava ani neviem. 1 den bolest hlavy lieky bezabrali od bolesti preto test, 2 den slabsia bolest hlavy,3 den mierna unava....
Dcera (neocko) pred rokom 1x 1 den bolest hlavy a teplota a ryzden jej chutilo vsetko ako mydlo.
Chlap 1x (3x ocko) 2 dni zvysena teplota,bolest hlavy, unava a uz 2 tyzdne strata chuti.
Ja a manžel 1x v máji 2022.U mm ľahký priebeh s miernymi teplotami a bolesťami v krížoch,ja som horúčkovala,s bolesťami všetkého.Rozhádzalo nám to cukor,zadýchavame sa.Sme 3x očkovaní.Dcéra a zať 2xočkovaní,mali 1x,september 2022,ľahký priebeh.Vnučky 6-8r. neočkované,mali 1x máj2022.Priebeh ako stredne ťažká chrípka,vystrábili sa.Problémy s čuchom,sluchom a chuťou nikto z nás nemal.
1x priebeh s horuckami, bolestami celeho tela,miernym kaslom, stratou cuchu a chuti, slabostou ( komplet priebeh 2t ), bez nasledkov. dr ma rychlo hnala do prace a asi pomohlo, ani som nevedela ako a bbola som fit.
1x po roku ( medzitym som bola v kontakte, no mala som imunitu ) - velmi lahky priebeh - tyzden slaba nadcha, vobec som aninos nemala upchaty, 3 dni lahka bolest hrdla. trosku ma bolel chrbat, ale bolo to znesitelne. a bez nasledkov.
My sme nemali ani raz a to sme aj počas pandémie cestovali do zahraničia niekoľkokrát za rok na dovolenky. Kôli tomu nás aj niektorí z okolia odsudzovali a ohovárali,že určite odtiaľ niečo "dovlečieme",ale na rozdiel od tých dotyčných sme stále čistí.
Ja som to ešte nemala, paradoxne jediná nezaockovana v práci 🙏😁 z rodiny to mal len syn, ako jediný zaočkovany...nič nenaznacujem, len konštatujem.
Nie som očkovana a ešte som nemala 🙏
U nás doma ho nemal ešte nikto
Ja asi 1x (kedze uplne bez priznakov, mohla som mat aj predtym), muz 3x, dcera 1x.. Muz nas nikdy nenakazil, hoci sme sa doma nechranili..
4x 😄 a som 2x očkovaná.. chvála Bohu, ani raz som nemala ťažký príbeh. Vedľajšie účinky po očkovaní boli oveľa oveľa horšie.
2x..v januari a teraz v oktobri.
@zobaka oba x sa mi zhorsil tinitus...a som dost unavena, a taka...akokeby...dementna 😂 to trochu prehanam, ale dnes som to zrovna googlila, ze co to so mnou je a naslo mi ze po kovide su caste depresie, uzkosti, problemy s pamatou (to trochu mam), podrazdenost (aj) ...neurologicke priznaky..celkovo sa mi zhorsil stav s chrbitcou
Všetci 1x, normálny priebeh, horúčky, kašeľ, bolesti hlavy. Deti a ja neockovani. Chlap 3x očkovaný. Následky žiadne, nikto z nás.
3x
2x
2x
@zobaka ano, problemy s pamatou. Riesim to uz rok. Ked som sa z toho skoro dostala dostala som druhy 🤯
2x - aj jeden aj druhy po ockovani 🙄
02/2021 prvy krat, mierne priznaky, 08/2022 druhy krat, jeden den teplota do 38 a kasel… neockovana
@kittykat22 toto je fakt o nicom 😢 tiez mam nejake divne pozostatky z prveho a bum na jesen druhy
3x
ja som nemala, hoc ktovie možno aj áno a ani o tom neviem 😉
@janulik2008 u nas v praci sme mali kovid ( pracujem v DSS, cize aj dochodci, ktorych sme nemohli polsat domov,a by sme s nimi neboli v kontakte ).
a bolo to dost rozsiahle. mali sme ho tam 3x, ( este potom asi 2x opat, ale to zrejme ani nebol kovid, lebo sa to vobec nerozsirilo )
a teda 1x to bolo okolo 70 ludi, 2x viac ako 100 ludi. kolegyna bola stale negativna, aj bezpriznakova. dala si skontrolovat protilatky a mala ich pozitivne.
a teda 3x okolo 120 ludi.
4x len 8 ludi ( nerozsirilo sa to a Ag nie je presny ), asi to nebol kovid
5x len 2 pozit, cize zrejme tiez to kovid nebol.

1x - 07/22, nebývame často chorí, aj toto prešlo nakoniec po 3 dňoch, jedine ja som ostala asi 2-3 týždne bez čuchu, chuti a sluchu (mala som stále zalahnute v ušiach 😁) ale to sa mi deje skoro pri každej nádche.