icon

Koľkokrát ste mali Covid-19?

24. okt 2022

Kolko krát ste mali kovid?je niekto,kto ho este nemal?

haley7897
24. okt 2022

Ja aj deti 0x
@zobaka môj muž z plného zdravia diabetes b

zobaka
24. okt 2022

@haley7897 hrozne, virus zrejme napadol pankreas 😔

baboobchod
24. okt 2022

Ja tiež ani raz. A to syn priniesol zo školy a kašľal tu rovno na mňa 😃 a tiež som bola na 10 dňovom autobusovom zájazde, kde sa vyskytli pozitívni 😃

mima172
24. okt 2022

1x určite, lebo som si dala robiť po nom test na protilátky (vtedy ešte platil ako priepustka), to bol február 2021, odvtedy som bola zopár krát chorá (klasika - sople, kašel...) no netestujem sa, čiže neviem.

rachel36a
24. okt 2022

3x

kathak
24. okt 2022

@majamat ja to mám takto po každé od kedy som mala covid, a som neg.celkovo som chorľavejšia

julish
24. okt 2022

Nula, hoci bol veľakrát v mojom okoli. Tfuj tfuj. A idem si po 4. davku

majamat
25. okt 2022

@kathak no je mi divne to moje skakanie teploty a ta bolest tela. fakt mi to pripomona kovid, ale ani naznak infekcie dychacich ciest.

acrobaleno
25. okt 2022

2x. Nie som ockovana. A dostala som to presne po polroku, tak ako mi skoncil covid pass

drakvak
25. okt 2022

1x v januári 2021

simsalabim
25. okt 2022

1x v septembri a moja rodina ma 1x teraz.

martinka13
25. okt 2022

2x

simonkazga
25. okt 2022

2x celá rodina

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dundulica
25. okt 2022

zatiaľ som nemala

dlucy
25. okt 2022

3x prvy rok ani sme nevedeli a tento rok 2x

aaadkaaa
25. okt 2022

Mala som raz
@zobaka trpim nespavostou odvtedy

juliastrakovave
25. okt 2022

Ja ešte ani raz a muž už dva krát

iv007
25. okt 2022

@zobaka moj ocino problemy s ocami a musel ist na operaciu.Lekar vravel ze eviduje dost pacientov po kovide s takymito tazkostami

ajko2011
25. okt 2022

Ja som nemala.

iv007
25. okt 2022

Ja som vobec nemala ani nikdy nebyvam chora.Avsak ockujem sa proti beznej chripke a davam si pozor (vitaminy,cerstvy vzduch,hygiena).Pracujem v kolektive 100+ ludi..

evinqua
25. okt 2022

2x cela rodina, v 3/2022 a 9/2022- obidva prípady doniesol syn zo skolky. Moji rodicia dôchodcovia este nemali inak uz vsetci z blízkej rodiny 1-3x

zuzinabila
25. okt 2022

1X

superka888
25. okt 2022

4x .... skočí na mňa pri každej vlne 🙂 a vždy je to také , že musím odležať. A to som aj očkovaná bola .

majulino
25. okt 2022

Prvýkrát v marci tohto roku potvrdený. Teraz v septembri mal syn, rovnaké príznaky aj ja. On pozitívny test, ja stále negatívny. Moja dr. skonštatovala, že to bol chrípka

mogaa
25. okt 2022

včera 1x potvrdený....a teda stačilo....nepríjemné ochorenie, nepredvídavé, nevieš čo očakávať.....príznaky sa menia ako na hojdačke...ja som mala asi všetky okrem horúčky, plného nosa a hnačiek....sobota pohoda len začalo pobolievať hrdlo a zopár krát cez deň som zakašlala, v nedeľu bolesť hlavy žalúdka, vracanie. zachrípnutie, pálenie v nose, občas zakašlanie, potenie....včera som išla pešo na test do MOM lebo antigén doma negatívny, tam samozrejme pozitívny a teda ako som prišla domov kašel dosť zhoršený...dnes zatiaľ nič...ale ono ako tie príznkay prídu,tak odídu...a to som 3x očkovaná(posledný raz pred rokom)...proti omykronu som už na očkovanie nechcela, tak som zaočkovaná prirodzene😉

kiwi3
25. okt 2022

O, ale som 3x ockovana, coskoro 4x snad (+proti chripke) a dost si davam pozor. Ruky som si vzdy umyvala casto a v obchode a mhd vacsinou respirator. Davam si betaglukan, probio, dcko. Pred kovidom som bola casto chora, od vypuknutia max, ze ma zacinalo raz alebo 2x boliet hrdlo s neg.testom

vreckovka2
25. okt 2022

Teraz mame prvykrat s manzelom a synom. A drapilo nas to veru dost. Raz som uz vsak takto podobne zlu chripku mala. Ja som nebola chora skoro 3 roky, manzel minimalne 10 rokov.

vikusjk
25. okt 2022

My sme neockovani a obchadzal nas dlho, aj sme cestovali a boli viackrat v takych masach ludi, ze sme si sami vraveli, ze tu ho urcite chytime. A nic. Nakoniec pred dvoma tyzdnami manzel z prace doniesol a postupne od neho chytila dcera a tak ja.
Priznaky klasika - teplota okolo 38 st, bolesti hlavy, svalov a klbov (chrbtica a nohy najviac, to bol ozaj des), bolest hrdla, kasel a celkova unava a ospalost. A ja som potom, ked som uz mala po teplotach, stratila asi na tri-styri dni cuch, co uz pri omikrone nebyva take caste.

stasim
25. okt 2022

Tento rok 2x