Kolonoskopia
Ahojte,ako ste prežili toto vyšetrenie? Je niekto kto si dal dať aj injekciu? Že ci naozaj nejak pomôže, lebo mala som zatiaľ robenu len rektoskopiu a pri nej som veru mala kŕče,tak rozmýšľam nad injekciou,ktorú je možné si dať......Ešte jedna otázka,čo vám pozisťovali pri tomto vyšetrení? Ďakujem za odpovede len skúsených......
Tak mala som neskutočný strach. Ale bola to paráda aj sme sa nasmiali. V Martine MUDr. Hyrdel . Zistil mi zápal žalúdka.
@kiaran127 mne obvodná poslala vzorky na ok.krv na hlieny v stolici na kalprotektin a všetko v poriadku aj gynek všetko v poriadku aj sono brus dutiny aj sono moc traktu v poriadku aj krvny obraz v poriadku gastro žalúdok hadica tam bol nejaký zapal reflux zistený a rekroskopia tam zasa vnut hemoroidy ale mávam často bolesti v podbrusí za posledný pol tok 3 krát liecene infekcie moč ciest.....preto ma poslala ešte na kolono koli tým bolestiam v podbrusi a stolicu no tu tiež mávam takú redsiu niekedy tuhšiu to uz mam par rokov takto preto uz neviem co moze byt príčinou .....strasne moc dúfam ze to bude v poriadku tie čreva mam trochu strach z toho.....neviem ci ešte sa dá také zistiť z tej kolono čítať na nete články je katastrofa tam len tie najhoršie scenare...myslíš ze keď to vyššie písané je vsetko ok ze aj toto by mohlo byt ? Aj doma som si robila testy na ok a mala som tiež negatívne
@anonym_autor ako si dopadla?

@marca12 ano.kazdy ma creva stocene inak, ma inak klucky