icon

Kolonoskopia

25. mar 2025

Ahojte,ako ste prežili toto vyšetrenie? Je niekto kto si dal dať aj injekciu? Že ci naozaj nejak pomôže, lebo mala som zatiaľ robenu len rektoskopiu a pri nej som veru mala kŕče,tak rozmýšľam nad injekciou,ktorú je možné si dať......Ešte jedna otázka,čo vám pozisťovali pri tomto vyšetrení? Ďakujem za odpovede len skúsených......

Strana
z3
zabka79
•
26. mar 2025

@marca12 ano.kazdy ma creva stocene inak, ma inak klucky

balerina2025
•
26. mar 2025

@zabka79 priprava ani taka ko vysetrenie

lenka_da
•
27. mar 2025

@marca12 ahoj, prosim ta, mohla by si dat kontakt na lekarku, ktora ti robila kolonoskopiu? Bojim sa ist len tak nahodne k hocikomu, citila by som sa lepsie, ked viem, ze lekar vysetruje citlivo... Dakujem.

buba183
•
27. mar 2025

Tak mala som neskutočný strach. Ale bola to paráda aj sme sa nasmiali. V Martine MUDr. Hyrdel . Zistil mi zápal žalúdka.

majkabr
•
28. jan 2026
@buba183

Tak mala som neskutočný strach. Ale bola to paráda aj sme sa nasmiali. V Martine MUDr. Hyrdel . Zistil mi zápal žalúdka.

@buba183 A ako sa ti prejavoval zápal žaludka, Ja idem tiež k nemu na kolonoskopiu. Boli ma brucho už dlhodobo.

buba183
•
1. feb 2026
@majkabr

@buba183 A ako sa ti prejavoval zápal žaludka, Ja idem tiež k nemu na kolonoskopiu. Boli ma brucho už dlhodobo.

@majkabr mám dlhodobo nafúknuté brucho,zle trávenie a zápchu.

laura19197198
•
31. mar 2026

@anonym_autor dobrý deň, kedy Vás čaká kolonoskopia?

david294
•
31. mar 2026
@laura19197198

@anonym_autor dobrý deň, kedy Vás čaká kolonoskopia?

@laura19197198 mňa každy rok 🙂

civaviacik
•
18. jún 2026
@tatiana149

Ja som bola v úplnej narkoze

@tatiana149 koľko si platila,? Ďakujem 🌹

tatiana149
•
27. jún 2026
@civaviacik

@tatiana149 koľko si platila,? Ďakujem 🌹

@civaviacik vôbec nič

veroni2
•
6. júl 2026
@anonym_autor

@kiaran127 mne obvodná poslala vzorky na ok.krv na hlieny v stolici na kalprotektin a všetko v poriadku aj gynek všetko v poriadku aj sono brus dutiny aj sono moc traktu v poriadku aj krvny obraz v poriadku gastro žalúdok hadica tam bol nejaký zapal reflux zistený a rekroskopia tam zasa vnut hemoroidy ale mávam často bolesti v podbrusí za posledný pol tok 3 krát liecene infekcie moč ciest.....preto ma poslala ešte na kolono koli tým bolestiam v podbrusi a stolicu no tu tiež mávam takú redsiu niekedy tuhšiu to uz mam par rokov takto preto uz neviem co moze byt príčinou .....strasne moc dúfam ze to bude v poriadku tie čreva mam trochu strach z toho.....neviem ci ešte sa dá také zistiť z tej kolono čítať na nete články je katastrofa tam len tie najhoršie scenare...myslíš ze keď to vyššie písané je vsetko ok ze aj toto by mohlo byt ? Aj doma som si robila testy na ok a mala som tiež negatívne

@anonym_autor ako si dopadla?

Strana
z3