icon

Konizácia krčka maternice: Kde sa objednať na zákrok?

denullllka
Dnes o 19:17

Ahojte, vyšli mi zmeny na krčku maternice, konkrétnejšie “HSIL”.
Musím ist na zákrok, asi zrejme konizaciu mi budú robiť.
Prosím tie čo máte s tým skúsenosť, kde sa mám objednať v rámci západného Slovenska ? Rozmýšľam nad Bory alebo súkromne potom v DS Je klinika.
A ako to prebieha ? Ako je dlhá hospitalizácia ?
Som z toho dosť nešťastná.. :(
Ďakujem za odpovede vopred.

anonym_881ee9
Dnes o 19:21

@denullllka hospitalizácia? Veď to robia ako na pase. Urobia, pockas 2-3 hod a ideš domov.
Teda aspoň v BA

anonym_ffd783
Dnes o 19:28

Ja som bola min tyzden, na inom zakroku, ale predomnou robili jednu pani na konizaciu, brali ju okolo 13.00 a 16.45 ju prepustili

denullllka
autor
Dnes o 19:34
@anonym_ffd783

Ja som bola min tyzden, na inom zakroku, ale predomnou robili jednu pani na konizaciu, brali ju okolo 13.00 a 16.45 ju prepustili

@anonym_ffd783 môžem sa opýtať, že kde ste boli? Ďakujem.

denullllka
autor
Dnes o 19:36
@anonym_881ee9

@denullllka hospitalizácia? Veď to robia ako na pase. Urobia, pockas 2-3 hod a ideš domov.
Teda aspoň v BA

@anonym_881ee9 aha super, čítala som si staršie diskusie a písali tam, že tam boli cca 3 dni. Tak to je super potom keď to tak už nie je 🙂

anesim
Autor odpoveď zmazal
anonym_ffd783
Dnes o 19:38
@denullllka

@anonym_ffd783 môžem sa opýtať, že kde ste boli? Ďakujem.

@denullllka nemocnica TT

ivana11155
Dnes o 19:38

@denullllka a odkial si? Aj v TT aj v TN je jednodnovka. Ja som bola v TT.

weleda123
Dnes o 19:42

@denullllka ahoj, mne robili v Bari Group v Galante, konkrétne pán doktor Baran. Je absolútne úžasný. Zákrok trval cca 15 min čo viem. Potom som si ešte hodinu poležala a potom ma v sprievode pustili domov. Doba liečenia doma bola potom 2 týždne.

blondiee83
Dnes o 20:15

Ja som bola v DS na klinike Sagax, ale je to uz niekolko rokov dozadu a uz vtedy to bola jednodnovka - rano som prisla, po par hodinach od zakroku odisla. starostlivost na vysokej urovni, lekar jeden z najlepsich - dr. Slezak. Je to sice rutinny zakrok, ale nepodcenit kludovy rezim

anonym_92cabd
Dnes o 20:22

@denullllka ja som chodila do OUSA v BA a tam mi to aj robili. 1den príjem, druhy den konizacia a tretí den domov. Bolo to 15 rokov dozadu 😄 takze ti asi tato info nepomôže.

anonym_3d772a
Dnes o 21:02

@denullllka vybrala by som si nemocnicu Ružinov, Bory nie súkromné centrum, ale MUDr.Slezak je odborník pracoval a asi pracuje aj na Klenovej na onkológii, ak uvažujes nad Sagaxom fajn, ale je drahy mňa ich ceny prekvapili, ale išlo o iný zakrok