icon

Konizácia krčka maternice: Kde sa objednať na zákrok?

denullllka
21. sep 2026

Ahojte, vyšli mi zmeny na krčku maternice, konkrétnejšie “HSIL”.
Musím ist na zákrok, asi zrejme konizaciu mi budú robiť.
Prosím tie čo máte s tým skúsenosť, kde sa mám objednať v rámci západného Slovenska ? Rozmýšľam nad Bory alebo súkromne potom v DS Je klinika.
A ako to prebieha ? Ako je dlhá hospitalizácia ?
Som z toho dosť nešťastná.. :(
Ďakujem za odpovede vopred.

anonym_881ee9
21. sep 2026

@denullllka hospitalizácia? Veď to robia ako na pase. Urobia, pockas 2-3 hod a ideš domov.
Teda aspoň v BA

anonym_ffd783
21. sep 2026

Ja som bola min tyzden, na inom zakroku, ale predomnou robili jednu pani na konizaciu, brali ju okolo 13.00 a 16.45 ju prepustili

denullllka
autor
21. sep 2026
@anonym_ffd783

Ja som bola min tyzden, na inom zakroku, ale predomnou robili jednu pani na konizaciu, brali ju okolo 13.00 a 16.45 ju prepustili

@anonym_ffd783 môžem sa opýtať, že kde ste boli? Ďakujem.

denullllka
autor
21. sep 2026
@anonym_881ee9

@denullllka hospitalizácia? Veď to robia ako na pase. Urobia, pockas 2-3 hod a ideš domov.
Teda aspoň v BA

@anonym_881ee9 aha super, čítala som si staršie diskusie a písali tam, že tam boli cca 3 dni. Tak to je super potom keď to tak už nie je 🙂

anesim
Autor odpoveď zmazal
anonym_ffd783
21. sep 2026
@denullllka

@anonym_ffd783 môžem sa opýtať, že kde ste boli? Ďakujem.

@denullllka nemocnica TT

ivana11155
21. sep 2026

@denullllka a odkial si? Aj v TT aj v TN je jednodnovka. Ja som bola v TT.

weleda123
21. sep 2026

@denullllka ahoj, mne robili v Bari Group v Galante, konkrétne pán doktor Baran. Je absolútne úžasný. Zákrok trval cca 15 min čo viem. Potom som si ešte hodinu poležala a potom ma v sprievode pustili domov. Doba liečenia doma bola potom 2 týždne.

blondiee83
21. sep 2026

Ja som bola v DS na klinike Sagax, ale je to uz niekolko rokov dozadu a uz vtedy to bola jednodnovka - rano som prisla, po par hodinach od zakroku odisla. starostlivost na vysokej urovni, lekar jeden z najlepsich - dr. Slezak. Je to sice rutinny zakrok, ale nepodcenit kludovy rezim

anonym_92cabd
21. sep 2026

@denullllka ja som chodila do OUSA v BA a tam mi to aj robili. 1den príjem, druhy den konizacia a tretí den domov. Bolo to 15 rokov dozadu 😄 takze ti asi tato info nepomôže.

anonym_3d772a
21. sep 2026

@denullllka vybrala by som si nemocnicu Ružinov, Bory nie súkromné centrum, ale MUDr.Slezak je odborník pracoval a asi pracuje aj na Klenovej na onkológii, ak uvažujes nad Sagaxom fajn, ale je drahy mňa ich ceny prekvapili, ale išlo o iný zakrok

anonym_fdb938
Včera o 06:59

Ja som bola v TT v Gyn centre (3 roky dozadu) a bola to 5 minutova zalezitost. Ak si dobre pamatam, tak asi 4 hodiny som tam bola. Rano prisla a pred obedom som uz bola doma. A to sme boli 3 zeny po sebe.

anonym_bbc14e
Včera o 09:12

ja som bola v NR v nemocnici pred 5 týždňami. prenocovala som 1 noc. všetko super.

3009
Včera o 09:35

@denullllka moja dcéra bola na Haydukovej v BA.

denullllka
autor
Včera o 09:58
@3009

@denullllka moja dcéra bola na Haydukovej v BA.

@3009 tam sa vôbec neviem dovolať, skúšam od rana

denullllka
autor
Včera o 09:59
@anonym_fdb938

Ja som bola v TT v Gyn centre (3 roky dozadu) a bola to 5 minutova zalezitost. Ak si dobre pamatam, tak asi 4 hodiny som tam bola. Rano prisla a pred obedom som uz bola doma. A to sme boli 3 zeny po sebe.

@anonym_fdb938 ďakujem. 🙂

anonym_3d772a
Včera o 10:41
@denullllka

@denullllka tam sa chodí osobne, alebo skús cez centrálnu registráciu tam potrebuješ vybaviť kartičku atď..potrebuješ ešte predtým vyšetrenie u ich gynekológa.Na Antolskej robili mne zákrok ide sa s papiermi k MUDr.Bertoldovej skús si nájsť telefón a tá tú dá termin

3009
Včera o 17:40
@denullllka

@denullllka tam treba ísť osobne nie volať.