icon

Korona a chodenie von

klarisa0801
25. mar 2020

Ahojte ja viem že v tejto situácií by sa malo čučat doma ale posúďte same,že je to hrozne ! Aký máte názor NATO ísť aspoň raz v týždni nehovorím do mesta sa prejsť ale niekam do prirody, do lesa aspon. My sme zo synom len doma muž chodí do práce do obchodu takže ja nevytiahnem vôbec päty z domu. Tak čo NATO poviete. Alebo už keď sme doma, čo robievate ! Ďakujem za kazdu odpoved 😉

Strana
z2
anjelaa
25. mar 2020

Pobyt vonku minimálne hodinu, v peknom urcite viac, mam denne ako prioritu 😉 2 male deti a velky pes, pre psychické zdravie to inak nejde 🙂

tristanka
25. mar 2020

@klarisa0801 Raz za týždeň? Každý deň chodíme s deťmi do prírody. Nestretávame sa s nikým čiže neohrozujeme seba ani iných.

alaguema
25. mar 2020

@klarisa0801 normálne chodíme do prírody, do lesa, kde nikoho nestretávame. Rúška máme so sebou pre prípad, že by sme sa s niekým predsa len stretli. Máme les za domom, takže super. Osobne si ani neviem predstaviť existovať teraz niekde v byte v meste. Mimochodom, údajne sú deti najinfekčnejšie a často bepríznakové, takže sa veľmi nečudujem, ak ľudia reagujú negatívne na dieťa na verejnosti bez rúška. V tomto prípade aj v parku, alebo na sídlisku.

lauritkatesty
26. mar 2020

chodim denne aj trikrát. musim ist von so psikom 🙂 to nie je mor. Treba dodrziat hygienike opatrenia , nezgrupovat sa zbytočne a bude to fajn.-

vikisukik
26. mar 2020

Ja ti tak poveim, ze byvame sice v dome, no aj tak sa snazime raz denne sa ist niekam prejst do prirody, hlavne teda nie medzi ludi. Podla mna je to zdraviu prospesne, len vravim, treba sa vyhybat ludom a hlavne nosit rusko

anitka63
26. mar 2020

Podľa mňa tiež človek potrebuje ísť trocha von. To nejde byť takto aj mesiac zavretý doma

eru331
28. mar 2020

@vikisukik je výhoda ak niekto býva v dome, že má možnosť ísť aspoň v dvor a tak, horšie je to v bytovkách, keď treba byť doma. Ja si myslím, že treba ísť von, ale samozrejme je nutné sa chrániť a tiež ísť niekam kde nie sú ľudia.

lucia2509
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2