icon

Kŕče a nadúvanie z užívania Diclofenaku?

3. apr 2024

Ahojte 🙂.
Užívam diclofenak (Diclofenac Duo 75mg s riadeným uvoľňovaním) na bolesti krčnej chrbtice.
Chcem sa vás spýtať. Žienky, ktoré užívate tabletky s touto účinou látkou ( napr. Flector, Diclofenak, Voltaren, Veral) mávate z toho aj kŕče a nadúvanie? Ja som to spozorovala už viac krát po užití tohto lieku. Aj dnes kŕče, riedka stolica niekoľko krát za deň.
Poprípade, čo mi na to pomôže ? Dala som si aspoň Espumisan proti tomu nadúvaniu.
Za vaše rady ďakujem 🙏🙂

vikusjk
•
3. apr 2024

Ahoj, moja sestra nemoze brat diclofenak prave kvoli krcom, mamke nerobi ziadne problemy. Je to individualne. Ak ti sposobuje tieto vedlajsie ucinky, vysad ho a najdi inu alternativu

merrysa
•
3. apr 2024

Ja si dávam niekedy flector, keď ma bolí hlava, krk..nemám nežiadúce účinky

cookie29
•
3. apr 2024

no crevna viroza je u mna pohodicka v porovnani s Diklofenakom, takze za mna red flag.... a kedze nezijem na SK, tak pokial viem, tu sa neodporuca, respektive sa odporuca na peroralne uzivanie len ak su vycerpane ostatne moznosti liecby. Ja by som sa poradla s lekarom

autor
•
3. apr 2024

@cookie29 A nevieš mi prosím poradiť nejaký liek, alebo účinnú látku, ktorá nie je taká agresívna na tráviaci trakt ?

stanulienkat
•
3. apr 2024

Je to velmi tazky liek na zaludok. Jedz ho len po jedle. Pozor na vredy. Ja mam neskutocne bolesti zaludka aj po Flectore.

cookie29
•
3. apr 2024

@autorka netusim, ono to asi zavisi aj od diagnozy, prave preto radsej lekara. Ja som ho mavala kvoli chrbtici a seknutym krizom napriklad a teraz chodim k osteopatovi a ten mi zvycajne uvolni... a pomoze to viac

bublinka0
•
7. apr 2024

Praveze nemam neziaduce ucinky a pomaha .

autor
•
8. apr 2024

@bublinka0 A kedy si ho prosím dávaš ? Vždy po jedle ?

bublinka0
•
10. apr 2024

Po jedle ano