icon

Kto má búšenie srdca?

luluklo1
21. dec 2021

Dobre ranko, je tu niekto kto má búšenie srdca? Nechápem čo mi je buší mi srdce neskutočne, hodnoty mám takéto, bojím sa že zomieram neviem si pomôcť mám cudný pocit na hrudi, triašku… už má nebaví takto žiť mám úzkosť aj tetaniu ale toto je hrozné človek si každú chvíľu mysli že umiera…

Kto má búšenie srdca?
Strana
z3
lagunka0000
4. máj 2026
@lucila83

@lagunka0000 - mám ísť na konzultáciu, ale ja sa toho strašne bojím a vraj nie vždy to vyjde a arytmie sa môžu vrátiť .. Ty berieš nejaké lieky? Či bojuješ len tak?

@lucila83 mám betalok a rytmonorm, no aj tak niekedy cítim búšenie, len mne nebije rýchlo ale silno, akoby sa mi odrážalo od rebier

lucila83
4. máj 2026
@lagunka0000

@lucila83 mám betalok a rytmonorm, no aj tak niekedy cítim búšenie, len mne nebije rýchlo ale silno, akoby sa mi odrážalo od rebier

@lagunka0000 - mám to isté, podľa holtera max. tep som mala 130 a aj to počas námahy. Ale večer ľahnem a srdce cítim ako bije akoby mi išlo vyskočiť z hrude až v hrdle. Na ľavej strane vôbec nemôžem spať. A pritom, keď počas toho odmeriam, tak tep aj tlak je v norme. Je to strašne nepríjemné, mám pocit, že odkedy beriem lieky, je to ešte horšie a nie lepšie.

anthea6
5. máj 2026
@lucila83

@anthea6 - ďakujem. Ja by som zasa radšej nejaké lieky brala na srdce ako tú ablaciu. Veľmi sa toho bojím a aj toho hojenia potom. Akurát budúci týždeň idem na konzultáciu kvôli tomu, aby zhodnotili, či už je to v takom štádiu, že to treba. Ty si bola tiež kvôli arytmií na to? Lieky nezaberali?

@lucila83 lieky prestali zaberať už, arytmií som mala stále častejšie. Tiež som sa Bala,ale už posledné búšenie mi nevedeli zastaviť ani na urgente, tak už nebolo iné riešenie ako ablacia.

Strana
z3