Kto má búšenie srdca?
@lucila83 mám betalok a rytmonorm, no aj tak niekedy cítim búšenie, len mne nebije rýchlo ale silno, akoby sa mi odrážalo od rebier
@lagunka0000 - mám to isté, podľa holtera max. tep som mala 130 a aj to počas námahy. Ale večer ľahnem a srdce cítim ako bije akoby mi išlo vyskočiť z hrude až v hrdle. Na ľavej strane vôbec nemôžem spať. A pritom, keď počas toho odmeriam, tak tep aj tlak je v norme. Je to strašne nepríjemné, mám pocit, že odkedy beriem lieky, je to ešte horšie a nie lepšie.
@anthea6 - ďakujem. Ja by som zasa radšej nejaké lieky brala na srdce ako tú ablaciu. Veľmi sa toho bojím a aj toho hojenia potom. Akurát budúci týždeň idem na konzultáciu kvôli tomu, aby zhodnotili, či už je to v takom štádiu, že to treba. Ty si bola tiež kvôli arytmií na to? Lieky nezaberali?
@lucila83 lieky prestali zaberať už, arytmií som mala stále častejšie. Tiež som sa Bala,ale už posledné búšenie mi nevedeli zastaviť ani na urgente, tak už nebolo iné riešenie ako ablacia.

@lagunka0000 - mám ísť na konzultáciu, ale ja sa toho strašne bojím a vraj nie vždy to vyjde a arytmie sa môžu vrátiť .. Ty berieš nejaké lieky? Či bojuješ len tak?
@lucila83 mám betalok a rytmonorm, no aj tak niekedy cítim búšenie, len mne nebije rýchlo ale silno, akoby sa mi odrážalo od rebier