Kto má búšenie srdca?
@luluklo1 ahoj, ja som mávala búšenie a pritom tep ukážkový, proste si vnímala ako silno (nie rýchlo) bije, je to hnusný pocit hlavne v noci. Beriem vyššie dávky magnézia a keď mi to začne tak musím vstať aj v noci s niečo robiť a ono to prestane
Asi Ti rozumiem,ja tiez vnimam ako mi hlasno bije srdce v hrudi,tiez niekedy nemozem kvoli tomu spat. Ale tep mam ok. Mne dr.vravel,ze niektori ludia proste su citlivejsi na tieto vnemy. Ale fyzicky su zdravi. Ak mas vysetrenia ok,naozaj uklidnit sa a mozno to casom prestanes vnimat.
@miroslavaa31 vďaka, dobre vedieť že Niesom sama, tiež som bola u kardio včera a vraj mám srdce ok🙂 len je to nepríjemne ozaj…
@luluklo1 ahoj
Úplne viem ako sa cítiš. Mam to iste, vnútorná nervozita,búšenie z nicoho nič, hlavne v noci sa na to budím.Potom sa neviem ukludnit.Mam tak isto diag.úzkostnú poruchu...je to hlavne nepríjemné a môžeš robiť čo chceš, tvoje podvedomie pracuje a aj keď na to nemyslím proste to na mňa príde.
Ahoj mam takisto búšenie srdca, tlak v poriadku a tep celkom ok, citim si ho az na hrudníku ako silno udiera, co vám pomohlo?
@luluklo1 ja mám Búšenie srdca už dva týždne beriem Cardinal a nič my nepomáha už neviem čo mám robiť
@luluklo1 ahoj
Úplne viem ako sa cítiš. Mam to iste, vnútorná nervozita,búšenie z nicoho nič, hlavne v noci sa na to budím.Potom sa neviem ukludnit.Mam tak isto diag.úzkostnú poruchu...je to hlavne nepríjemné a môžeš robiť čo chceš, tvoje podvedomie pracuje a aj keď na to nemyslím proste to na mňa príde.
Preslo vsm to? Ja mam tlam 116/70 pulz 71 ale srdce citim uplne divo bit, uplne di ho uvedomujem. Liecim sa dlhodobo na uzkosti a mam AD ale toto som nimdy nemala a bojim sa
@peter12345678
@anick
Preslo vsm to? Ja mam tlam 116/70 pulz 71 ale srdce citim uplne divo bit, uplne di ho uvedomujem. Liecim sa dlhodobo na uzkosti a mam AD ale toto som nimdy nemala a bojim sa
@peter12345678
@anick
@breeen ja som na to dostala betaloc, je to lepšie

mas uplne super hodnoty ak tak sa napi mineralky a namiesto obtazovania pohotovosti sa objednaj k psychiatrovi