Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
No teda tie fotky PO ,ma teda nepresvedcili. Ako transvestita 😀,uuuplne neprirodzene,romance.
Ja mám čiarkou metódou a neľutujem... Určite si ho dam znova... úplne inak vyzerám, som s tym veľmi spokojná 😉
No ja mam 3D obocko, vydrzi cca 1 rok, ale je super, vyzera dokonca prirodzenejsie ako ciarkovanou metodou, samozrejme aj menej boli, nie kazdy to vie tou ciarkovanou metodou urobit fakt kavalitne. Niekedy je to robene velmi na tmavo, postupom casu nadobuda obocko az modrasty nadych. Mam kontakt na kocku v Presove
ja mam ciarkovanou metódou a vyzera uplne prirodzene,ani by si to nikto nevsimol,je aj velmi dolezite aku farbu vam odhadnu,ja som nechcela moc tmave a som maximalne spokojna 🙂 🙂 🙂 🙂 prve dni to vyzeralo tmavsie,ale asi do tyzdna zbledlo a olupali sa chrasty 🙂 mam aj horne a dolne linky a urcite by som si to dala aj druhy raz 🙂 🙂 🙂 🙂
Len davajte bacha, lebo niektori napisu, ze tetuju ciarkovanou metodou a ono to ta ciarkovana vobec nie je.
Ja som takto bola u jednej na tetovanie a bola som prekvapena, ked mi to zacala normalne vyplnat, nie ciarkovat, vrravim: ved sme sa dohodli ciarkovanou metodou a ona vravi: ved ano, vytetujem obrubu dookola a potom to vnutri haky baky vyciarkujem. Vysledok teda ma daleko od prirodzenosti a uz sa neviem dockat, kedy zmizne. Chcela som obocie zvyraznit, lebo je riedke a skoncila som s obocim, ktore je neprirodzene, lebo je navyse este prilis vysoko, mimo rastu mojich prirodzenych chlpkov. Teraz na polke obocia mam chlpky, no okraje si musim svoje prirodzene obocko vytrhavat, aby som nemala rozdvojene konce.
Ahojte,nema niekto skusenost s dakym tetovacim salonom v BB ? 🙂 Dakujem
1257- ahoj,ja mám skúsenosť so salónom v BB a som veľmi spokojná,bola som tam 2 krát a pôjdem asi opäť,pretože tam to robia perfektne a za dosť dobrú cenu,ja som tam cestovala až zo Žiliny a oplatilo sa mi aj precestovať niake peniaze,pretože tam to bolo zhruba o polovicu lacnejšie ako v ZA.
Niektore " PO " je strasne...
Ahoj.ja mam cca 10dni po mam to ale normalnou metodou nie ciarkovou kedze dlhe roky si chodim farbit obocie a mam svoje chlpky tak som chcela to mat len ako zafarbene.hojilo sa mi to 7dni ale aj pocas tej doby to bolo v poriadku.nebolelo ma to vobec.ciarkovu by som si dala jedine ak mas obocie oholene a nemas tam nic.
@diankosik87 môžem poprosiť kontakt? ďakujem 🙂
Nikde v okolí Trenčína či Dubnice , Ilava nepoznáte dáky salon kde to robia??
tak baby. aj ja uz dlho rozmyslam o permanentnom na obocie, lebo moje je blede a nesumerne, ale po vzhiadnuti tychto fotiek ma to preslo. vyzera to priserne, umelo, neprirodzene. takze vdaka. usetrila som.
Caute kocky ja mam obocko od Veroniky Kocianovej a mozem len odporucit. Fakt, prijemna atmosfera, poradi vam, berie do uvahy vase poziadavky a preferencie, vie poradit ohladom farby - podla typu pleti a farby oci, vlasov ... mam ho este cerstve, takze som trochu ako Kleopatra ale tak do tyzdna by to malo zblednut. Ja som isla pre teplu hnedu tak aj ked teraz je to uplne tmavo-hnede o par dni by to malo ist uplne k mojmu "vizualu" 🙂 Uz sa toho neviem dockat! Ja si dokreslujem obocko uz dobrych 10 rokov a teraz som si povedala dost! Svoje mam velmi riedke, nepravidelne ... ciarkovanu metodu vidim ako skvelu pomoc pri takychto pripadoch. Neide o to ze niektore zeny chcu vyzerat zmachleno alebo umelo, skor ich uz omrzelo nekonecne dokreslovanie kazde rano ... tak ako mna ... ale to pochopi len niekto kto sa nenarodil su super hustym obockom 😖 Tak dievcata nebojte sa toho. V BA TOP salon jedine u Veroniky Kocianovej! Vela stastia a krasne obocie prajem vsetkym 🙂 🙂
ja som si ho dala spravit pred mesiacom, po tyzdni mi cele zislo, ani ciarka neostala, bola som zufala, potom mi spravili korekciu , pouzila vacsiu ihlu aj tmavsiu farbu, po tyzdnovom masteni kalciovou mastickou nie je badať, že tam niečo je. mam pocit ze to skor vyzera na mne ako keby som to mala uz 5 rok. nie som spokojna s vysledkom a vobec netusim , kde sa stala chyba. zaplatila som za to nemale peniaze, bola som na korekcii a chystam sa tam este raz, v domnení, ze mi to uz konecne spravia dobre. o mesiac mam svadbu a bojim sa ako to dopadne. kazdopadne odporucam, lebo je to super, ak vam to spravi niekto , kto to naozaj vie !!! verim, ze aj mne sa uz konecne postastí. nevahajte a nebudete lutovat...
ahojte, ja mám obočie od jednej kočky z BA, veľmi šikovná, už som tam poslala aj všetky kamarátky a známe, či už na nové obočie, alebo na prerábku zle tetovanéhio obočia.
Sídli v BA Ružinov, Trenčianska ulica
Naozaj veľmi šikovná a milá, ja som MAXIMÁLNE spokojná aj s prístupom a konečne mám pekné obočie bez ďalšej zbytočnej úpravy a čo je dôležité PRIRODZENÉ!!!! a za super cenu
baby poradte mi niekohofakt odskušaneo na obočie. obočie mam robene už 2krat noani raz nie pekne prirodzene. tak obolie nr može byt 🙂 som z dudiniec som ochotna aj cestovat za krasov 😀