icon

Kto oslávi Nový rok s Covidom-19?

31. dec 2023

Samozrejme doma a s teplým čajom.Všetkým želám skore uzdravenie a dúfam, že nebude platiť "'ako na Nový rok,tak po celý rok"

lechtivka
31. dec 2023

🙋 mám od stredy..nastastie je mi lepšie takze si dam pohar sampanskeho aspon na to hrdlo🥳😂
Prajem skore uzdravenie

yoxinka
31. dec 2023

Mali sme celé vianoce celá rodina ✌️

vkatush
31. dec 2023

Síce nie covid, ale malý ročný, ja aj sestra sme na antibiotikách, manžel a mama zatiaľ len kašeľ a soplíky bez liekov. Jedine na otca žiadna pliaga nechce sadnúť 😂
Aj keď sme covid mali pred 2 rokmi, oco so slabým jednodňovým kašľom nakazil celú rodinu. Ja som myslela, že skončím v nemocnici a jemu nič 😂

Veľa zdravia všetkým do nového roka!

ysseba
31. dec 2023

Ja som tiež schytala deň pred Vianocami. Takže plány o Vianociach u rodiny padli ☹ Ale keby sme nemali ísť na Vianoce preč, tak by mi ani nenapadlo robiť si test, mala som len sopeľ (ale za to poriadny 😀 ) No chytil to odo mňa aj manžel, takže Silvestrujeme doma. On to mal horšie, ale tak už mu je dobre 🙂

anjelok
31. dec 2023

Jaaa 🙋‍♀️

luteam
31. dec 2023

Ja :(

sulong
31. dec 2023

Síce ja nie covid ale chrípka presne na štedrý deň a k tomu nám na štedrý deň prestal chodiť psík na zadné nohy takže ťažké sviatky

mici88
31. dec 2023

Ja skoro na Vianoce a priateľ teraz. Takže 2 týždne "karanténa" od známych,rodiny a všeobecne od ľudí

sudocek
31. dec 2023

Ja a môj 3ročný syn od stredy.Ale synovi je už chvalabohu lepšie.

babulkomale
31. dec 2023

To preco sa pytas? Co je na tom zaujimave?
Rakoviny a infarkty nezbieras ked uz teda?

marianarem
31. dec 2023

My sme tak mali minuly rok. Po cely rok to nastastie nebolo 🙂

alexandraas
31. dec 2023

Ja a moj 2 rocny syn...dvojtyzdnove babo je zatial ok nastastie..