icon

Kto užíva magnezium b6?

zuzkka111
8. apr 2013

chcem sa opytat . kto bere magne b6 . predpisala mi to na internom doktorka.. moze to byt aj na nervy ci co. no neuzivam to ..mam to doma. ravela rano jednu a vecer jednu. pomoze mi to byt v pohode?ci nemam sa na to spoliehat

simca06022011
8. apr 2013

@zuzkka111 neviem preco to neuzivas, ake ta vedu dovody k tomu.. odporucila ti to lekarka, tym padom asi vies a ona tiez vie preco. Kym to nevyskusas, neuvidis ci to pomoze... magne B6 je vitaminovy doplnok nie je to liek, z ktoreho mas mat paniku...

mariana1
8. apr 2013

@zuzkka111 Ahoj, preco ti internista predpisal magne b6? mala si nejake problemy s busenim srdca? Mne to predpisala moja gyn, lebo som mala tlaky v brusku, ale ja beriem iba 1 denne.

zuzkka111
autor
8. apr 2013

ahojte-.mala som akoby vnutornu triasku. citala som v letaku ze je to aj na nervy aj na ukludnenie strasov a unavy. ona ma neposlala ku psychologicke ale plucna ..ked som nemohla u nej dychat triaslo ma tak ze mi ani tep necitila.

mariankamk
8. apr 2013

@zuzkka111 ked ti to predpisala, uzivaj to... samozrejme, su to vitaminy, takze treba brat dlhsie, potom az uvidis, ci to zaberie... u kazdeho je to individualne...
ano, je to na nervy, ale nie, ze by bol clovek sisnuty, ale ked je vo vypati, v strese, ma narocne obdobie... tak moze magnezko (horcik) a B6 podporit, aby to vsetko tvoje telo zvladalo... horcik je napriklad aj dobry, ak mavas krce pocas menstruacie alebo krce v nohach/rukach...
proste nic, coho by si sa mala bat 😉

tinki
8. apr 2013

@zuzkka111 možno máš príznaky choroby, ktorá sa volá neurogénna tetánia. Pripojím ti link, prečítaj si to..
Magnézium určite užívaj. Je na svalové kŕče, na nervové stavy, pri bolestiach hlavy, ale treba ho užívať dlhodobo..

http://feminity.zoznam.sk/c/890466/neurogenna-t...

http://www.zzz.sk/?diskusia=7499

ekinkala
8. apr 2013

@zuzkka111 ahoj skus ja som to brala sama odseba ale nebadala som nejake zmeny