Čo je pre vás dôležité pri výbere zdravotnej poisťovne?
Prepoistiť sa dá do 30. 9. Ste už rozhodnutí, či sa idete prepoistiť? A ak áno, z akých dôvodov?
Ja som vo Všeobecnej a som spokojná, ale zaujíma ma, podľa čoho sa rozhodujete vy. Podľa benefitov, podľa toho, či tam máte svojich lekárov, alebo len preto, že nechcete skončiť tam, kde vás prehlásia?
#spolupraca
Je to uplne jedno, a za mňa keby sa dalo tak presmerujem svoje odvody do českej poistovne a chodim k ceskym lekarom a do ceskych nemocnic.
Pokiaľ človek nemá vyslovene dôvod meniť poisťovňu, tak je zbytočné hľadať nejaký dôvod, prečo by ju mal zmeniť.
úprimne? jedno aká poisťovňa či VŠZP, či UNION či Dôvera, čert ak diabol, človek celý život maká, odvádza neskutočné odvody do zdravotných poisťovní a keď sa niečo stane, tak mu je to na dve veci..prečo za roky, rokúce neurobila žiadna z poisťovní to, že keď príde človek k zasr*nému zubárovi, aby nemusel len platiť za to, že len zmačkne kľučku od dverí? ľudia húfne si chodia dávať robiť zuby do zahraničia, lebo tu je to neskutočná pálka..keď človek zistí nejakú vážnu diagnózu, tak musí zisťovať, kto kde má akých známych, aby dostal skôr vyšetrenie a nečakal pol roka, dokým aj umrie, a tak ďalej by som mohla menovať, slovenské zdravotné poisťovne sú len ťahači peňazí, nič viac..
@paralela ano, n(e)prepoistujem sa kôli benefitom a prečo nie, aj tak väčšinu si všetko platím sama, ak chcem mať samozrejme rýchlejšie termíny u lekárov a to sú väčšinou tí súkromní a v tom prípade je jedno, v akej poistovni budem.. ale ako zubár je to pre mňa oveľa dôležitejšie, lebo to je to najdrahsie, čo na sk máme
úprimne? jedno aká poisťovňa či VŠZP, či UNION či Dôvera, čert ak diabol, človek celý život maká, odvádza neskutočné odvody do zdravotných poisťovní a keď sa niečo stane, tak mu je to na dve veci..prečo za roky, rokúce neurobila žiadna z poisťovní to, že keď príde človek k zasr*nému zubárovi, aby nemusel len platiť za to, že len zmačkne kľučku od dverí? ľudia húfne si chodia dávať robiť zuby do zahraničia, lebo tu je to neskutočná pálka..keď človek zistí nejakú vážnu diagnózu, tak musí zisťovať, kto kde má akých známych, aby dostal skôr vyšetrenie a nečakal pol roka, dokým aj umrie, a tak ďalej by som mohla menovať, slovenské zdravotné poisťovne sú len ťahači peňazí, nič viac..
@anonym_9b2fa8 Máš mylnú predstavu.
"slovenské zdravotné poisťovne sú len ťahači peňazí, nič viac.." - tak si založ zdravotnú poisťovňu a budeš ťahať peniaze.
Ako majú poisťovne zabezpečiť, aby si u zubára neplatil? Ty ani nemáš predstavu, koľko za teba platí tvoja zdravotná poisťovňa.

Mam len taku otazocku: Uz sa ku kupe Unionu Doverou vyjadrila Europska komisia? Lebo podla poslednych informacii ma rozhodnut do konca roka a este stale sa nevie ako rozhodne