icon

Ktoré umelé slzy pomáhajú nositeľom šošoviek?

nikolet29
Včera o 11:57

Poraďte nejaké kvapky do očí, umelé slzy s ktorými ste spokojní pri zničených očiach z nosenia kontaktných šošoviek. Okrem Hylo tie sa mi nezdajú dobré

anonym_fe945b
Včera o 12:28

Neporadim s kvapkami, no keď máš zničené oči zo šošoviek tak ti najskôr nesadla značka, typ šošoviek. Ja som skúsila dokopy tri druhy kým som našla tie pravé. Pri prvých som vkuse kvapkala očné kvapky a aj tak nepomohlo. Oči som mala veľmi podráždené a neustály pocit suchého oka. Paradoxne najlepšie šošovky pre mňa boli tie z nižším obsahom vody a vysokou priepustnostou kyslíka. Tie z obsahom vody 59% či koľko mne šialene vysusali oči. Teraz už roky používam Acuvue Oasys with hydracleare plus. A netreba mi žiadne kvapky

anonym_0a7126
Včera o 12:47

Súhlasím s komentárom vyššie. Za mňa sú však naj biofinity 🙂. Ale kvapky odporúčam systante hydration, za mňa naj, ale určite vymeň šošovky.

anonym_78fe78
Včera o 13:46

chodˇdo lekárne a pýtaj si kvapky do očí a povedz že nosíš kontaktné šošovky, mne dali naposledy ak dobre čítam nápis na krabičke Livsane

nikolet29
autor
Včera o 14:04
@anonym_fe945b

Neporadim s kvapkami, no keď máš zničené oči zo šošoviek tak ti najskôr nesadla značka, typ šošoviek. Ja som skúsila dokopy tri druhy kým som našla tie pravé. Pri prvých som vkuse kvapkala očné kvapky a aj tak nepomohlo. Oči som mala veľmi podráždené a neustály pocit suchého oka. Paradoxne najlepšie šošovky pre mňa boli tie z nižším obsahom vody a vysokou priepustnostou kyslíka. Tie z obsahom vody 59% či koľko mne šialene vysusali oči. Teraz už roky používam Acuvue Oasys with hydracleare plus. A netreba mi žiadne kvapky

@anonym_fe945b to vážne? A ja vždy hľadám s vysokým obsahom vody

anonym_e22367
Včera o 14:07

@nikolet29 s kyselinou hyaluronovou

anonym_fe945b
Včera o 16:00
@nikolet29

@anonym_fe945b to vážne? A ja vždy hľadám s vysokým obsahom vody

@nikolet29 áno tiež som si myslela že čím viac vody tým lepšie a presne je to naopak. Má byť menej vody a vysoká priepustnosť kyslíka. Oko musí "dýchať"

anonym_77bed0
Včera o 16:42

V prvom rade, nenosíte šošovky, keď sú oči zničené😉v druhom rada zájsť k lekárovi.
Jednoducho saxtreba zmieriť s tým, že šošovky nemôže každý nosiť donekonečna a nonstop. Nech si to akékoľvek super, vždy je to pre oko záťaž. Niekedy môže zmeniť materiál, ale v prvom rade by oko mal vidieť lekár.

daridari11
Včera o 19:17

@nikolet29 Hylo Care........tie mi najviac vyhovujú