icon

Kúpele Štós

gococo
28. sep 2016

Ahojte mamicky, chcela by som si od Vas vypytat informacie ako ste spokojne s liecenim v kupeloch Štós myslím tým teda procedúry, pobyt, ubytovanie, strava, škôlka škola ďakujem

domkamarko
•
28. sep 2016

Ja som bola s dvoma deťmi v júni tohto roka, a boli sme veľmi spokojní.Prostredie prekrásne, všetko rozkvitnuté, ubytko dalo sa, trocha ďalej sme bývali, tak sme mali dennodenne prechádzky zaručene, ale veď o to išlo, byť čo najviac na vzduchu, strava nám stačila, aj keď chlapi trocha nadávali, procedúry super, tak verím že sa tam vrátime 😉

yvoneta
•
11. júl 2017

Ahoj, ide niekto jul - august do Stosu?

kvetinka4777
•
7. aug 2017

@yvoneta ahoj....my ideme v auguste.Vy ste uz boli?Ako ste boli spokojni?

yvoneta
•
7. aug 2017

@kvetinka4777 ahoj...az na jedlo da sa povedat spokojne. Jaskyna sa nam ujde len tento posledny tyzden, co sme tu, 3krat, pre velky zaujem. Sme tu treti krat a buduci rok planujem uz inam, uz to tu mame prilis obkukane. Ides prvy krat?

kvetinka4777
•
7. aug 2017

@yvoneta ano prvy krat a trocha mam obavy.Vraj sa tam nikam nechodi na vylety...aj obchod je daleko.

kvetinka4777
•
7. aug 2017

Hlavne kvoli jaskyni sme sa rozhodli pre Štos,takze sa do nej mozno ani nedostaneme.Este maju stale zlavu,ze jaskyna zadarmo?

kvetinka4777
•
9. aug 2017

@yvoneta Skuste na bud.rok Lucivnu...my sme tam boli 2 krat a je tam fajn.

yvoneta
•
9. aug 2017

@kvetinka4777 jaskyna je zadarmo, ale velky zaujem. Vylety byvaju od piatku do nedele.

marcelatt
•
9. jan 2018

ahojte dievcata, chcela by som ist prvy krat do kupelov so synom ako doprovod, nikdy sme predtym este v kupeloch neboli, viete mi prosim poradit? mozem aj niekomu spravu? dakujem