icon

Laryngytída u dospelého: Skúsenosti a rady pri problémoch s hlasom

2. júl 2026

Prekonala som silnú laryngytídu ešte v máji. Liečená ATB. Odvtedy mám problémy s hlasom, preskakuje mi, je zastretý. Bola som aj na ORL, kameru cez nos, lekár tvrdil, že hlasivky nie sú poškodené. Ak mi zastiera hlas, musím sa hlasno a silno vyhmkať, whmehm, hmhm, potom to na chvíľu prejde. Suché hrdlo nemám ani pocit suchosti sliznic, ani hlieny. Kašlať nekašlem. Máte niekto takúto skúsenosť? Budem vďačná za každú radu.
Prikladám foto z webu kde mám pocit, že mi zachádza hlas.V hornej časti akokeby za podnebím a zadnou klapkou za jazykom.

Laryngytída u dospelého: Skúsenosti a rady pri problémoch s hlasom
anonym_d8ceec
2. júl 2026

@anonym_autor uzivala si antihistaminukum? To nikoho nenapadlo ti ho dat na tyzden? 😑🙄 mas to zdurene...larynu som mala xy krat.

autor
2. júl 2026
@anonym_d8ceec

@anonym_autor uzivala si antihistaminukum? To nikoho nenapadlo ti ho dat na tyzden? 😑🙄 mas to zdurene...larynu som mala xy krat.

@anonym_d8ceec áno Zyrtec, aj Kalciový sirup, bylinkové čaje na hrdlo, kloktala som. Ja som bola chorá od 1.mája, dnes je 2 júla a problém pretrváva.

anonym_1772f6
Včera o 16:44
@anonym_autor

@anonym_d8ceec áno Zyrtec, aj Kalciový sirup, bylinkové čaje na hrdlo, kloktala som. Ja som bola chorá od 1.mája, dnes je 2 júla a problém pretrváva.

@anonym_autor a hydropastilky a regelovoice? Alebo tak nehako sa to vola
Su aj spreje na suchost v hrdle
Ja som chodila az na dexamed injekcie

autor
Včera o 22:08
@anonym_1772f6

@anonym_autor a hydropastilky a regelovoice? Alebo tak nehako sa to vola
Su aj spreje na suchost v hrdle
Ja som chodila az na dexamed injekcie

@anonym_1772f6 aj regelovoice, to mi poradil ORL