Liek Sertralin
Ahojte, prosim o skusenost bol mi predpísaný Sertralin 50mg na začiatok mam užívať polovicku a potom zvýšiť na celu. Akú máte skúsenosť s týmto liekom na uzkost a nutkavá opakujúce sa myšlienky?
Kedy nastala úľava a za aky cas ste prešli na celu tabletu?
@nivea777 ahoj, nemusíš sa báť.. ja tiez beriem Serlift a v pohode šoférujem.
Po týždni som mala prejsť na celú.a nejaký čas to trvá kým zaberie.aj mesiac,ak zaberie.mne to nestačilo...🙂
Ahoj, ja ich beriem od Marca tohto roku kvôli depresii. Som spokojná, účinky som začala pociťovať tak o 3-4 týždne, ale to je individuálne. Nepocítila som ani žiadne negatívne účinky, beriem ich doteraz. 🙂
@letmebe8 ahoj ;) ak sa môžem opýtať koľko mg berieš za deň? Ďakujem za odpoveď
Mne museli zvýšiť aby bolo dobre
Ahojte dievčatá .prosim vás tie čo beriete už dĺĺho sertralin nepribrali ste? Lebo ja som brala rok AD eliceu a pribrala som 25 kg 🙈 vysadila som ich v septembry a mám pocit že ataky sa mi začínajú pomaly vracať. Preto by som chcela vedieť či máte nejaké nežiadúce účinky a teda hlavne to priberanie.dakujem
Ja ich beriem 15.rokov a velmi som sa branila navstivit psych., ale inak sa nedalo a nakoniec som bola stastna, ze mi niekto pomohol.Chvilu to potrva, lez zaberu aj ma bolela hlava, ale potom v pohode. Ja som kvôli uzkostiam a pan.poruche velmi schudla a nechutilo mi jest a nic ma nebavilo a do toho ataky ma oberali o veskeru energiu, cize si myslim, ze to bola najspravnejsia volba, zacat s uzivanim.
@romanadam1626 Dobry den, prosim vas, chcela by som sa opytat, pisete, ze sertralin berie vas syn.. mozem sa opytat, kvolo comu ich dostal a v akom veku? Moj syn ma uzkostne stavy a tiez ich dostal, ale ma 7 rokov, nejak som dufala, ze to aj bez liekpv zvladneme... este k tomu aj Atarax dostal na zaciatok. Dakujem krasne za odpoved.
@michaela404 Zo zaciatku ma bolela strasne hlava a mala som aj par panickych atakov, ale po dvoch - troch mesiacoch mi uz bolo omnoho lepsie.
@kittykat22 ty niesi lekar, prepac. Ja som sa len pytala na skusenosti ludi s vedlajsimi ucinkami...ludi, ktori ich uzivaju.....

@nivea777 ahoj ja uplne vpohode kazdy den soferujem autom nemusis sq bat