Lieky bez predpisu na ukľudnenie
Ahojte žienky, poraďte mi prosím, aké lieky bez predpisu na ukludnenie Vám najlepšie účinkujú. Pozerá som sedatifpc, persen atď.. pravdepodobne, resp na 99% mam tetaniu. Úplne všetko sedí, akurát z hyperventilacnej mam už nejakú inú, lebo už sa zapájajú aj bolesti svalov, trás svalov a slabosť.. mam veľmi ťažké obdobie, zakladala som si firmu, do toho ochorel manžel dosť vážne, dieťa stále choré a aj po covide sa mi to zhoršilo vyrazne. Proste je toho na mňa veľa a už mávam také tie záchvaty pomerne často. Stačí naozaj málo, zlaknem sa, alebo v obchode, na prechádzke hocikedy to príde. Magnexium beriem aj s BCkom, CCkom a dckom všetko v časových rozostupoch.. zjavne to už nestačí. Ďakujem za všetky rady žienky zlaté 😊
@meluela ďakujem, no beriem iba magnezko a vitamíny. Len som sa pozerala po spomenutých. Cvičím aj jogu, občas pomôže, no skúsim aj tu meditáciu. Ďakujem 😊
tak ked si este nemala persen, ten je skvely .. je to vlastne silny koncentrat valeriany a medovky, valeriana je taky prirodny xanax vlastne ale bez tych rizik hlavne ak to beries iba obcas
a z meditacii napr. nieco taketo 🙂
Ja som brala sedatíf, celkom mi pomohol. Taktiež čaj hlavne z medovky, mäty, levandule, lubovnika a tiež bylinky po česky sa to volá dobromysl, slovenský neviem 😅 taktiež magnézium vo vyšších dávkach a vitamíny skupiny B 😊 ak by sa to nezlepšilo tak jedine k lekárovi. Prajem veľa zdravia a pohody.
Ahoj, velmi zalezi ako zvladas stres. Mne persen ani sedatif vobec nepomohol. Tiez ani magnezium. Zdoverila som sa obvodnej s mojim stresovym obdobim a ta mi predpisala xanax uplne najnizsiu davku - 0,25mg a z toho, ak je najhorsie, si dam tretinu, uzivam to naozaj len ked je najhorsie, nie viackrat do dna. Ludia co su vazne psychicky chori beru 3x do dna 2mg, celu tabletku. Velmi pomoze aj psycholog.
@patus_2 vyskúšam asi ten radšej, čítala som, že ten persen môže spôsobiť alergiu..

skus toto, je to velmi ucinne:
https://www.youtube.com/watch?v=rBdhqBGqiMcInak odporucam psychoterapiu a az potom lieky na predpis ak by lekar usudil ze su potrebne (pozor na zavislost). Z volnopredajnych si uz myslim skusila vsetko, mozes este valerianu skusit silnejsi caj si uvarit. A pripadne o meditacii si nieco nastuduj.