Lieky na tlak a nesca
Ahojte raz za čas sa mi stane že mi v kľude vyskočí tlak obvodná hovorí že je to psychikou lebo mám panicku poruchu úzkosti no ja som radšej začala brať polku concoru ráno lebo sa bojím že dostanem infarkt alebo porážku lebo si myslím že je to proste genetika lebo keď mi vyskočí tak mi je na kolaps naposledy som mala extrasystoly a potom mi aj tlak vyskočil a keď mi vyskočil tuhli mi aj ústa a rozbolela ruka tak som ich radšej nasadila chcem sa opýtať že či si môžem dať aspoň slabú nescu alebo radšej nie ďakujem
@trgypadl ahoj nie neabsolvovala obvodná má ani nikde neposlala raz som bola len na kardio ale to bolo pred pár rokmi
@nikuskaakolarova tak by som najprv take vysetrenie absolvovala, lebo ak su tieto tlaky naozaj raz sa mesiac a mozno psychického razu, tak zatial by som s liekmi pockala a uzivala pravidelne magnezium
A hlavne ak mas z toho zachvat paniky je normalne ze vyskoci tlak a pulz do výšin
@nikuskaakolarova u teba to bude skôr psychikou, keď ti vyskakuje len niekedy, keď ti psychiater nastaví liečbu tak by sa to malo upraviť, si ešte mladá, možno vekom sa budeš musieť liečiť aj na tlak, keď to máte v rodine, ale teraz to máš skôr zo psychiky. U mňa to už bolo také, že dlhšiu dobu som mala vysoký tlak tak som musela začať brať lieky, ale bola som už staršia a tiež to máme v rodine. Držím palce nech nastavia správnu liečbu
@trgypadl ďakujem zajtra utekám po doktoroch tak uvidím je možné že som už aj vyčerpaná mám neskutočne veľa stresov nervov predsa 4 malé deti tak som aj psychicky vyčerpana lebo stále uvažujem deti škola škôlka a tak
@nikuskaakolarova mala som to podobne ako @monci20 , tiež prajem, nech ti pomôžu lekári.
@nikuskaakolarova urcite aj to dava zabrat. ak ma kto pomoct nech pomoze a Ty si oddychni. Drzim palce, nech je vsetko ok
@miamia04 ďakujem veľmi pekne ako ja to mám tiež dlho roky ale vždy v dlhších intervaloch ako som písala raz za 3 mesiace raz za mesiac

@miamia04 a mala ste ho zvýšený každý deň?