Má Biseptol účinnosť pri zápale stredného ucha?
Mate skusenosti s biseptolom?
Beriem po 2 a dvakrat denne .
3 den a nic . Rovanaka bolest a upchatie :/
Dakujem
ja mam tiez alergiu na amoksiklav, to je to iste co augmentin a ked som mala pravdepodobne zapalene ucho, neviem ci stredne ci len vonkajsie tak som brała nejake ine atb aj kvapky do ucha ale veru hned pomohlo...radsej chod znovu...
@melani19 aj otec mal zapalene ucho ale kvapky tiez nedostal iba atb...ale vyter mi tiez nerobili, to len obvodna mi dala lebo sa mi nechcelo cakat na orl tak to poriesila ona..ale je fakt mozne ze atb nesadli....ale uz som mala skusenost pri inych atb ze zabrali aż skoro ku koncu liecby...ale s uchom by som radsej neriskovala neni to sranda
@taktotedanie v noci mi pukalo ucho ostosest, ledva som spala .. dneska eano uz v polke pocujem . Tak asi to bud elen na dlhsie fakt .
@melani19 na zapal ucha vobec netreba antibiotika. Na to ti staci usny sprej so slanou vodou z lekarne. Pomaha takmer okamzite.
@anonym0001 neráď keď sa do toho nerozumieš
@melani19 dnes zas na ORL.prw zmenu liečby

@melani19 Najčastejšie baktérie vyvolávajúce zápal stredného ucha (Streptococcus pneumoniae, Moraxella catarrhalis, Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus, ...) nemusia byť na Biseptol citlivé. ZS