Má niekto chrípku a aké sú príznaky?
Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀
@helena1982 Ano uznavam, toto je este horsie. S alergiou vela nespravis, tu proste mas. Ale toto si clovek sam privodi. Ja to strasne nemam rada, ked tie teplotne rozdiely su uplne brutalne. Aj klimu treba vediet pouzivat. @zuzpar
mne sa takto presne podarilo ochoriet. dnes pisem z gauca a lezim pod dekou, lebo toto sa neda proste. ale utesujem sa tym, ze aspon nie su tie najvacsie tepla, takze nie som uplne trapna 😀 ale mam aspon na to overeny recept uz za tie roky 😀
@zuzpar Ak mozem aj ja poradit, tak u mna je to Cetalgen. Ten mam overeny, na ten viem, ze sa mozem spolahnut. Ale predtym som vyskusala asi vsetko volnepredajne, aj bylinky aj vsetko. Ale kedze tento obsahuje aj zlozky aj od bolesti aj protizapalove, tak je to ideal kombinacia. A nezatazuje mi zaludok a tiez ani pecen, ako to vedia niektore ine lieky.

@zuzpar Vies, coho je teraz sezona? Vypeckovania klimy doma, v obchodoch, v praci, v aute a potom prechod hore dole do toho tepla. A sup, odrazu boli hrdlo, boli hlava a neviem co este vsetko dalsie.