icon

Má niekto chrípku a aké sú príznaky?

satalovaj
5. jan 2025

Ahojte. Chcem sa len opytat ci niekto v tomto obdobi neprechadzate chripkou. A ak ano kolko s nou uz bojujete a ake mate priznaky? Dakujem za vsetky odpovede 😀

Strana
z7
helena1982
3. aug 2026

@zuzpar Vies, coho je teraz sezona? Vypeckovania klimy doma, v obchodoch, v praci, v aute a potom prechod hore dole do toho tepla. A sup, odrazu boli hrdlo, boli hlava a neviem co este vsetko dalsie.

micha1linka
4. aug 2026

@helena1982 Ano uznavam, toto je este horsie. S alergiou vela nespravis, tu proste mas. Ale toto si clovek sam privodi. Ja to strasne nemam rada, ked tie teplotne rozdiely su uplne brutalne. Aj klimu treba vediet pouzivat. @zuzpar

zuzpar
10. aug 2026

Jezis Maria, to ano, to mate pravdu. Kam sa na toto hrabu alergie 😀

kaki3
13. aug 2026

mne sa takto presne podarilo ochoriet. dnes pisem z gauca a lezim pod dekou, lebo toto sa neda proste. ale utesujem sa tym, ze aspon nie su tie najvacsie tepla, takze nie som uplne trapna 😀 ale mam aspon na to overeny recept uz za tie roky 😀

helena1982
19. aug 2026

@micha1linka Preeeesne. Ja som takto minule nemala kvoli tomu hlas tri dni.

zuzpar
24. aug 2026

@kaki3 Co ti najlepsie zabera? Porad nam. Lebo viem, ze s tymto sa da skoncit v pohode aj na antibiotikach.

diankadop
25. aug 2026

@zuzpar Ak mozem aj ja poradit, tak u mna je to Cetalgen. Ten mam overeny, na ten viem, ze sa mozem spolahnut. Ale predtym som vyskusala asi vsetko volnepredajne, aj bylinky aj vsetko. Ale kedze tento obsahuje aj zlozky aj od bolesti aj protizapalove, tak je to ideal kombinacia. A nezatazuje mi zaludok a tiez ani pecen, ako to vedia niektore ine lieky.

Strana
z7