Má niekto skúsenosť s cystou na pečeni?
Ahojte, ma niekto prosim skusenost s cystou na peceni?
Mám niekoľko, jedna veľká spôsobuje bolesti, už mi bolo navrhnuté aj operačné riešenie
Mne ju našli náhodne pri sone, aj na chrbtici. Raz za rok sledujú, nič sa nerieši.
mozem sa opytat teba to boli ci ako na nu prisli
@anonym_1544ef isla som na sono brucha, ja sa snazim ist aj preventivne. Teraz prvykrat mi povedala lekarka, ze ju tam mam. Doteraz tam nebola, dost ma to vystrasilo. Cysty v prsnikoch mam uz roky, ale na peceni nie. Ma 6x8 mm.
Mám niekoľko, jedna veľká spôsobuje bolesti, už mi bolo navrhnuté aj operačné riešenie
@anonym_82f7cb to mi je luto…ako dlho ich uz mas?
@anonym_82f7cb to mi je luto…ako dlho ich uz mas?
@ivka1103 asi dlho ale našli mi ju keď som bola na urgentne kvôli neznesiteľným bolestiam
@ivka1103 asi dlho ale našli mi ju keď som bola na urgentne kvôli neznesiteľným bolestiam
@anonym_82f7cb mam kamaratka, co ma tiez cysty na peceni viacere…nerozumiem z coho to vznika naozaj…ale pricinou bolesti boli cysty pecene?co sa s nimi u Teba tie roky robilo?
@anonym_82f7cb mam kamaratka, co ma tiez cysty na peceni viacere…nerozumiem z coho to vznika naozaj…ale pricinou bolesti boli cysty pecene?co sa s nimi u Teba tie roky robilo?
@ivka1103 kým boli malé nič, teraz tá veľká občas zatlači na ostatné organy a z toho sú bolesti, inak sa to len pozoruje, ja mám polycysticke obličky a to je bežné že časom sú cysty aj na peceni

mozem sa opytat teba to boli ci ako na nu prisli