icon

Má niekto skúsenosť s cystou na pečeni?

ivka1103
Včera o 21:36

Ahojte, ma niekto prosim skusenost s cystou na peceni?

anonym_1544ef
Dnes o 05:32

mozem sa opytat teba to boli ci ako na nu prisli

anonym_82f7cb
Dnes o 05:57

Mám niekoľko, jedna veľká spôsobuje bolesti, už mi bolo navrhnuté aj operačné riešenie

gocrazy
Dnes o 06:11

Na oblicke, na peceni, je to iba v sledovani, raz za rok kontrolne sono

hytal
Dnes o 06:19

Mne ju našli náhodne pri sone, aj na chrbtici. Raz za rok sledujú, nič sa nerieši.

ivka1103
autor
Dnes o 06:46
@anonym_1544ef

mozem sa opytat teba to boli ci ako na nu prisli

@anonym_1544ef isla som na sono brucha, ja sa snazim ist aj preventivne. Teraz prvykrat mi povedala lekarka, ze ju tam mam. Doteraz tam nebola, dost ma to vystrasilo. Cysty v prsnikoch mam uz roky, ale na peceni nie. Ma 6x8 mm.

ivka1103
autor
Dnes o 06:47
@hytal

Mne ju našli náhodne pri sone, aj na chrbtici. Raz za rok sledujú, nič sa nerieši.

@hytal aku ju mas velku prosim? tiez sa objavila pocas zivota?

ivka1103
autor
Dnes o 06:48
@gocrazy

Na oblicke, na peceni, je to iba v sledovani, raz za rok kontrolne sono

@gocrazy mna to dost vystrasilo, nakolko tam doteraz nebola…mam roky v prsnikoch

ivka1103
autor
Dnes o 06:49
@anonym_82f7cb

Mám niekoľko, jedna veľká spôsobuje bolesti, už mi bolo navrhnuté aj operačné riešenie

@anonym_82f7cb to mi je luto…ako dlho ich uz mas?

anonym_82f7cb
Dnes o 06:56
@ivka1103

@anonym_82f7cb to mi je luto…ako dlho ich uz mas?

@ivka1103 asi dlho ale našli mi ju keď som bola na urgentne kvôli neznesiteľným bolestiam

ivka1103
autor
Dnes o 07:13
@anonym_82f7cb

@ivka1103 asi dlho ale našli mi ju keď som bola na urgentne kvôli neznesiteľným bolestiam

@anonym_82f7cb mam kamaratka, co ma tiez cysty na peceni viacere…nerozumiem z coho to vznika naozaj…ale pricinou bolesti boli cysty pecene?co sa s nimi u Teba tie roky robilo?

anonym_82f7cb
Dnes o 07:16
@ivka1103

@anonym_82f7cb mam kamaratka, co ma tiez cysty na peceni viacere…nerozumiem z coho to vznika naozaj…ale pricinou bolesti boli cysty pecene?co sa s nimi u Teba tie roky robilo?

@ivka1103 kým boli malé nič, teraz tá veľká občas zatlači na ostatné organy a z toho sú bolesti, inak sa to len pozoruje, ja mám polycysticke obličky a to je bežné že časom sú cysty aj na peceni