icon

Magnetická rezonancia ako samoplatca: Je možná?

8. aug 2024

Je možné zahednat si magneticku rezonanciu chrbta bez odporúčania ako samoplatcov? Ak áno koľko by som platila?

Strana
z2
katkabg
9. aug 2024

@stanulienkat mne an na CT ukazalo vylezenu platnicku a musela som na operaciu nech mi ju odstrania.Pred operaciou mj robili aj MR a ta ukazalo ze platnicka tlaci na sedaci nerv.Toze som podstupila operaciu bolo najlepsie riesenie v zivote

stanulienkat
9. aug 2024

@katkabg Veď to, že ti to pomohlo je úplne super. Aj mne to tlačilo na rôzne nervy ale mne sa to cvičením a rehabilitáciami upravilo, tiez mi hrozila operacia. A nie každému sa to dá upravit len cvicenim, ale treba zacat od seba a nie pytat si dalsie vysetrenia, ktore potvrdia len to predchadzajuce. Len tu sa rozprávame o tom, že autorka má rok staré CT a nikam sa medzitým nepohla. Ci uz vinou lekara, alebo svojou. Pretože za rok sa da stihnúť všeličo.

katkabg
9. aug 2024

@stanulienkat ano skoro som disla o cit v nohe,ta platnicka bola uz rotriestena a tlacila na netv a to tak bolelo ze nic nepomahalo.4 tyzdne som nespala,nevedela chodit,jest,stat,niiic.Som sa znovu narodila po tej operacii.O 4 dni to budu 2 mesiace co ma operovali a dnes som prebehla 2,5km.Cvicim asi 4 tyzdne.Pocilujem zadok,nohy uz teraz aj brusko konecne

pininka1
9. aug 2024

@bublinka1426 ja som úplne kľudná,. Nezvyknem takto zareagovať, ale toto už je aj na mňa veľa, napísať takú somarinu. Ako môžeš len tak cvičiť keď nevieš čo a o tabletkách som nepísala ani slovo

Strana
z2