icon

Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?

27. nov 2024

Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.

evaachesa
30. nov 2024

Autorka ty máš reálny psychický problém. Pre tvoje a hlavne dcérine dobro, navštív prosím čo najskôr psychológa.

nafka0483
30. nov 2024

Este vcera dcera o nicom netusila a dnes uz zrazu vie?

autor
30. nov 2024

@nafka0483 vcera mi to povedala ze to tusila nakolko som sa jej pytala ze preco zmenila dr

bielasovicka
30. nov 2024

Ja som ti hovorila ze dcéra o tom vie.

natalka13
30. nov 2024

Ordinuje roky a hned by vedela kto ju udal? No a? Co sa stane ine? Akurat tebe bude trapne.

autor
30. nov 2024

@natalka13 pochybujem ze niekto sa tak obetavo staral ako ja

ullala
30. nov 2024

Autorka tvoje odpovede su jedna perla za druhou. Ak toto myslis vazne, odporucam ti navstivit psychologa. Mam pocit, ze si prehnane upata na dceru a jej to ublizuje.

laila22
30. nov 2024

Ja mám rovnakú lekárku ako moji rodičia a vždy sme aj mali. Ja odporúčím o chvíľku plnoletej dcére, nech sa preradí k mojej lekárke, ale teda ani vo sne ma nenapadlo, kontrolovať dcéru tvojim spôsobom. 🙂

cacianka
30. nov 2024

Prečo by to nemala ?! Ak poruší lekár zákonné povinnosti, má mlčať ? Len preto že lekárka ma dlhú prax ?! Ja som neváhala dať recenziu na lekára, ktorého milujú rodičky že aký je super. Za peniaze ktoré mu platili este aj do zadku mu liezli ?! Ku mne sa zachoval neprofesionálne. Bodka. Odišla som inde, ja mu pochlebovat nebudem , ešte môže byť rád že som nedala podnet na vúc a komoru.

cacianka
30. nov 2024

Opičia láska a obeta je to najhoršie čo môžeš pre svoje dieťa/deti robiť.
Sa čudujem, že ťa aj muž neuprace

natalka13
30. nov 2024

A tu vidis tu svoju obetu. Dcera ti zdrhne daleko od teba

autor
30. nov 2024

@cacianka ale rodiť a starat sa o dieta su 2 odlisne veci. Ta dr to robila z dobrej vole

sisska96
30. nov 2024

Chvalabohu bohu tvoja dcéra má rozum a nezdedila tvoj tupý mozog. Len dúfam ze po škole začína pracovať a odsťahuje sa

autor
2. dec 2024

@sisska96 no ona sa raz na dr hnevala pretoze ju nechcela vypisat aj ked mala zelene sople a kasel. Mala si davat len tamtum verde a kvapky do nosa tak sa hnevala ze chora je a nevypise ju pritom dr vie co robi a dcera z toho halo spravila 🙄

oktobermimi
2. dec 2024

Ci z dobrej vole alebo nie, ako nahle mlada dosiahla 18rokov nemala ti ona hovorit o nej apsolutne nic aj keby tam chodila ako do Tesca pre rozky ma drzat "hubu"a mlcat a nie ti bonzovat kazdu jej navstevu.

autor
2. dec 2024

@oktobermimi ano dosiahla ale DR vie co robi ne ze dcera pride ze nevypisala ju pritom mala len sopel a kaslala 🙄

luccija
2. dec 2024

Ty si jasná narcisticka matka.Na všetko svoja odpoveď, kontrola atď....pre jej dobro🤮
Všetci robíte z dcéry debila aj doktorka čo si to dovoľuje ti volať a povedať, že sa dcéra nesprával slušne a vôbec nemá s tebou čo riešiť dcéru.
Ale vidím, že dcéra je samostatná nič ti nepovedala ešte chvíľu vydrží a potom ju uvidíš pár x ročne za toto tvoje správanie otrasné.Ty potrebuješ všetko pod kontrolou neveríš svojej výchove?

lukbe
2. dec 2024

@luccija ja si myslím, že toto je vymyslené. Práve preto, že na všetky argumenty ma ďalšiu hlúpu odpoveď.

autor
2. dec 2024

@lukbe preco by malo byt? Ved je normalne ze rodic sa stara o dieta. A okrem toho keby to dr vadilo tak by s tym nesuhlasila. Ale svojim sposobom je to jedno uz. Dcera zmenila dr a nvm bohuzial uz nic kedze dr mi info neda

estellas
2. dec 2024

Ona už je dospelá. Netreba ju prehnane sledovať.

oktobermimi
3. dec 2024

JE JEDNO CI JU VYPISALA ALEBO NEVYPISALA DO PSIEHO ZADNEHO OTVORU PODNOCASOM! SA UVEDOM UZ! Co ju budes kontrolovat ci chodi do prace?! "Dobre rano pan majster tu MatkaKontrolórka, prisla dnes moja dcera do prace?" ...

nafka0483
3. dec 2024

Takze si sa uz pytala aj novej lekarky? 😳

enusamt
3. dec 2024

Jedna otazka.. Toto robila/robi matka aj tebe? Ked takyto chory pristup beries za samozrejmost? 🤔

autor
3. dec 2024

@nafka0483 nie nevolala som ale dcera povedala ze aj ked zozeniem cislo tak ze dr mi nic nepovie kedze ma nabonzovala

sisska96
3. dec 2024

No a čo na to v škole že dr ju poslala chorá do školy? U nás poslali domov, keď sme mali sopel/kašel aj bez teploty. Predsa je to kolektiv a nikto nechce nosiť domov chorobu.....

autor
3. dec 2024

@enusamt nie kedze moja mama to mala v pazi a preto mam rada veci pod kontrolou

autor
3. dec 2024

@sisska96 v skole na to nic samozrejme. Jej slo o to ze mala zeleny sopel myslela ze ju necha doma ale nenechala, chvalabohu

sisska96
3. dec 2024

No a čo má behať hore dole s chorobou???!! A prečo by ti vadilo keby ju vypíše na pár dni??? odpadnem...

autor
3. dec 2024

@sisska96 no nvm bola u nej a snad ona vie lepsie ako dcera ci to je alebo nie je na to aby bola doma

mandarinka555
3. dec 2024

Baby, toto strašné! Diskusia na osem strán, no ona dookola melie to isté a stále nechápe, že ju je 💩 do toho, čo robí dospelá dcéra. Vidím to tak, že mladá sa hneď po škole odsťahuje a matku navždy zablokuje.