icon

Make up - ktorý nezaťažuje pokožku

nakupujuca
11. okt 2018

Ahojte, neporadili by ste, ohľadom make up-u, ktorý nezaťažuje veľmi pokožku, je na pokožke prirodzený, dobre sa vstrebáva a nanáša? Ďakujem

patrica8
Autor odpoveď zmazal
nakupujuca
autor
11. okt 2018

🙂 tak čakáme 🙂

tyrkysova_kobyla
11. okt 2018

Ja som mala od Yves rocher "lahky rozjasnujuci, makeup", naozaj bol lahky, prirodzeny, len teda kvoli tomu uplne nekryl

petraru
11. okt 2018

skús mary kay, ja mám problémovú pleť, dlho som hľadala a toto mi sedí, len cena je trošku vyššia

rory267
11. okt 2018

Ja som používala jeden čas make-up od Essence, dobre kryl a nemôžem sa sťažovať, žeby mi nejak zaťažoval pleť. Teraz už nepoužívam žiaden make-up.

rory267
11. okt 2018

Essence soft touch Mousse

sampo
11. okt 2018

ja uz dlho používam Laveru a som spokojná, kryje len tak ... akurát, taký prirodzený vzhľad

nakupujuca
autor
11. okt 2018

Ďkujem, za doteraz všetky rady a odporučania 🙂

lolusa10
11. okt 2018

gosh foundation drops a aj dosť dobre kryje 😊

fefe123
Autor odpoveď zmazal
nakupujuca
autor
11. okt 2018

Vďaka pekne

kosicanka1
11. okt 2018

Ja pouzivam iba rastlinnu bio kozmetiku, make-up podla mna topka od Dr hauscha - ani neviem ze ho mam, krasne splynie, bez chemickych sajrajtov

ajush5
11. okt 2018

Nezostáva ti nic ine len skúšať. Dvom zdanlivo rovnakým položkám bude sedieť uolne iny make up. Velmi záleží ci mas suchu, mastnú alebo zmiešanú pokožku a ci chcel ľahké krytie alebo stredne az vyssie krytie. Take univerzálne su napriklad Mac pro longwear ma stredne az vysoké krytie. Elizabeth Arden Perfectly Nude ma take ľahké prirodzene krytie. Ja vela na klientkach používam ten Mac no aj napriek jeho univerzalnosti mesacne každému

chovancova27
11. okt 2018

MAC prolongwear. lepší som ešte nemala. je drahší, ale pri dennom používaní vydrží rok.

nakupujuca
autor
11. okt 2018

No veď to..skušať a skušať...každopádne vďaka za rady 🙂 Skôr mám suchšiu pleť, a krytie stredné.. 🙂

suriset
11. okt 2018

@nakupujuca baby skuste nieco z lekarne-bioderma a vichy maju velmi dobre, vichy ma viacej druhov, skuste si zohnat vzorky a poskusat co vam sadne, pre mna vich je top. Inak aj bb kremy su dobre

kokorunecka
11. okt 2018

Odporúčam Giorgio Armani.

kofa77
11. okt 2018

chanel vitalumiere aqua, kanebo sensai sheer foundation, su ako voda a vpiju sa do pokozky. ale malinko kryju, hlavne ten druhy.

alebo mineralne- lily lolo, everyday minerals

matildam
11. okt 2018

@nakupujuca Minerálny make-up Lily Lolo - nemá v sebe kopu chémie ako ostatné (kúpite online... skúste pozrieť). Mám citlivú pleť a tento jediný mi dlhodobo vyhovuje 🙂

nakupujuca
autor
11. okt 2018

Ďakujem-pozriem,a kryciu schopnost maju aku- tie Lily Lolo? 🙂

matildam
11. okt 2018

Stredné krytie. Najlepšie na ňom je, že keď sa správne nanesie, vôbec nevidieť, že mám make-up. A majú veľký výber odtieňov.

nakupujuca
autor
11. okt 2018

Je v pudrovej forme,ak dobre pozeram ?

matildam
11. okt 2018

@nakupujuca Áno, je minerálny, nanáša sa štetcom (najlepšie kabuki-hrubým), ja pod neho používam obyčajný podkladový krém z DM-ky... a pekne drží 🙂

nakupujuca
autor
12. okt 2018

Ďakujem veľmi pekne za všetky rady, niečo z nich si určite zoberiem. Prajem pekný deň 🙂

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
miriam_s
4. nov 2020

Takisto odporúčam catrice hd Liquid coverage, mám s ním veľmi dobré skusnenosti vydrží krásne celý deň a neotlaca.... Vysoka cena nie vždy znamena vyššia kvalita. Mala som aj drahšie make upy ale zďaleka neboli také dobré