Mali ste diagnostikované zmeny na krčku maternice?
Dobrý deň, mali ste niektorá diagnostikované zmeny buniek na krčku maternice (LSIL/CIN 1)? Ak áno, ako to u vás dopadlo? Bola za tým nejaká vážnejšia príčina alebo sa to časom upravilo? Ďakujem za skúsenosti.
@mariamaya083 ano ja, chodim.na NOÚ. Histologia bola ok, cytologia zla tak znova robili histologiu /kolposkopiu/ cakam na vysledok. Navrhnuty kyret krcka.
@anonym_db885f
@mariamaya083 mate potiaze ci bezne pri preventivke zistili
@mariamaya083 Ja som mala zlú cytologiu, následne mi robili odbery na zistenie prítomnosti hpv vírusu, to bolo pozitívne, potom ma poslali do nemocnice na kolposkopiu a tam ma po výsledkoch objednali na konizaciu krčka. Po konizacii ďalšia cytologia opäť nevyšla dobre, no už bez hpv. Nasledujúca cylogia ma čaká v auguste.
ahoj ja som mala január 2025 zhoršenú cytologiu, len také hraničné výsledky
v auguste som bola na kontrolu a už som mala po kolposkopii CIN3, v októbri som podstúpila konizáciu. teraz v apríli som bola na ster a všetko ok
@anonym_db885f
@mariamaya083 mate potiaze ci bezne pri preventivke zistili
@anonym_3125b8 nahodou, nemam ziadne problemy
ahoj ja som mala január 2025 zhoršenú cytologiu, len také hraničné výsledky
v auguste som bola na kontrolu a už som mala po kolposkopii CIN3, v októbri som podstúpila konizáciu. teraz v apríli som bola na ster a všetko ok
@saemi prosim je to jednodnova chirirgia ci? Dakujem
@anonym_db885f ja som bola NOU BA a bola som tam 2noci, jednodňovka by stála 900Eur čo som si zisťovala
@saemi tiez chodim na NOU Slezakovi
@anonym_db885f áno presne k nemu
@saemi prosim ta neviem sa dovolat k vysledkom histologie, to tam musim osobne? Ved nedvihaju niekolko dni. Vzdy tam stravim 3-4 hodiny 🙄
@anonym_db885f neprišla ti sms že máš výsledky?
lebo oni výsledok do telefonu nepovedia, musela som tam ísť osobne
@saemi prisla mi sms, ale sestricka ze zavolajte si..
@anonym_db885f 02/59378 766 toto voláš?
@saemi bohuzial som volala ine, vcera som tam poobede isla osobne a na dverach bolo to co pises. Som truba volala som inde. Od rana volam to co si.mi napisala ale mozno stvrtky tam nie su. Dakujem pomohla si mi.

@mariamaya083 ano ja, chodim.na NOÚ. Histologia bola ok, cytologia zla tak znova robili histologiu /kolposkopiu/ cakam na vysledok. Navrhnuty kyret krcka.