icon

Mali ste horúčku po 3. dávke?

hruska91
14. nov 2021

Ahojte viem že je to individuálne ale chcela som sa opýtať bol niekto,kto bol na očkovanie proti covid19 a po 2. Dávke mal vysokú teplotu na 3.dávku? Mali ste teplotu znovu? Potrebovala by som sa nato vopred pripraviť(či ma vziať manžel ku mne a deťom dovolenku alebo nie :D )

Dakujem

3009
14. nov 2021

@hruska91 na to sa nevieš pripraviť lebo každé telo reaguje ináč.

10zabka
14. nov 2021

pred chvíľou som volala s kamarátkou, bola očkovaná 3. dávkou v piatok. Včera mala horúčku 39,2°C, dnes ráno 37,3. Dcéru má lekárku, povedala jej, že čím vyššia teplota, tým viac protilátok si telo vytvorí.

katinka71
14. nov 2021

@hruska91 ja som mala vcera 3davku nemam nic,dnes idem na nocnu12 h smenu,protilatok aj bez ockovania mam sdst cez 1100,alebo 7,1 odla who,lenze mam po termine 9 m uz mi neplati coviDPASS;KEDZE MI 10:11 vyprsala platbost

elizabet173
14. nov 2021

@hruska91 nie, okrem miernej bolesti ramena vôbec nič. Ťažko ako predpokladať, ako bude tebe, každý reaguje inak, tak ako aj deti po očkovaní, jednému nie je vôbec nič, iné reaguje búrlivo.

janinah
14. nov 2021

mierna bolesť ramena a únava 24 hod po....bez zv. teploty,po druhej dávke som horúčku mala

elizabet173
14. nov 2021

@10zabka informovala ju nesprávne, veľmi sa mi nechce veriť, že toto vyslovila lekárka, že čím vyššia teplota, tým viac protilátok telo vytvorí. Táto informácia bola už viac krát odborníkmi vyvrátená

soldi
14. nov 2021

@10zabka suhlasim s
@elizabet173 absolutne neplati ze cim vyssia horucka alebo cim horsi priebeh, tym vyssie protilatky.

demetria
14. nov 2021

Mala som tretiu davku pred vyse dvomi tyzdnami a nic, ani len ruka ma nebolela ako po druhej. Rano som sa zobudila, ze spim na ockovanej strane, co sa mi po druhej davke urcite nedalo.
A co sa tyka funkcnosti - 1 tyzden po tretej davke nam vyslo 8r. dieta pozitivne na Covid. Vecer co vecer som ho uspavala, dojedala som po nom, kvapkala mu kvapky do nosa, fukala sople, skratka bola som s nim naozaj v uzkom kontakte a cele co mi bolo, bola dvojhodinova nadcha a palenie oci.

10zabka
14. nov 2021

@elizabet173 tak jej to povedala dcéra, lekárka, ja som len napísala, čo som sa dozvedela v telefonáte. Nakoľko lekárkou nie som, posúdiť to neviem 🙂
@soldi

elizabet173
14. nov 2021

@10zabka ja tiež nie som lekárka, ale mám viacerých rodine aj medzi kamarátmi, ale vysvetľoval to aj lekár na TA3 ešte keď sa začínalo u nás s očkovaním

10zabka
14. nov 2021

@elizabet173 ok, opakujem, písala som sprostredkované, už budem múdrejšia 😉

elizabet173
14. nov 2021

@10zabka veď ja by som to tiež nevedela, keby som nepozerala tú reláciu a následne sme sa o tom nebavili 😉

krisbar
14. nov 2021

Ja nic ani pri jednej. Po 3tej ma bolela uzlina v podpazusi 2 dni. Ale inak nic.

hruska91
autor
15. nov 2021

Aby bola diskusia kompletná po 2. Dávke som mala (ráno očkovanie) večer horúčky cca 24 hodín, dnes som bola ráno na 3. Dávku a už teraz mám zvýšenú teplotu tak uvidíme 🙂 buďte zdraví