icon

Mali ste takéto príznaky Covidu-19?

13. nov 2021

Ahojte, som objednaná no PCR test, ale chcela by som vedieť či sa u niekoho vyskytli príznaky typu - neustály pocit smädu, ale curat vôbec nechodím, opuchnuté mandle, bolesť celého tela - hlavne kĺbov a zápcha. Som už z toho taký jeleň, že možno aj obyčajne nachladnutie už vnímam ako covid 🙈

zalka
13. nov 2021

Nie si opuchnutá celá? Smäd môže značiť aj cukrovku. Bolesť celého tela to by mohol byť aj covid a zápcha to tiež.
Nemáš teplotu?

autor
13. nov 2021

@zalka potim sa ale teplomer na viac než 35,6 stupňa nevystúpil. Teraz neviem či mám nejaký zvláštny teplomer alebo som proste divná.

dzina007
13. nov 2021

ja som bola pri covide nenormalne smadna a boleli ma klby. prvy den som mala aj teplotu. potom uz nie. ale ked som si dala paralen alebo novalgin od bolesti hlavy klbov a svalov tak som sa vypotila ako keby som teplotu mala.

rivini
13. nov 2021

Ved si sprav antigenovy test a vies na com si...ak uz mas priznaky, si spolahlive

dzina007
13. nov 2021

ale napriklad v minulosti ked som mala anginu opuchnute a bolave mandle tak tiez ma boleli klby a bola som v kuse smadna ale vtedy som mala teplotu viac dni

autor
13. nov 2021

@dzina007 veď to, že už som zblbnuta z toho čo je covid a čo nachladnutie, angína atd. Na antigen som bola v utorok - negatívna ale dnes kolegyňa písala že jej vyšiel pozitívny výsledok. Mna tieto príznaky trápia už týždeň, preto čakám na PCR

zalka
13. nov 2021

Ja len kvôli tomu sa pýtam či nie si opuchnutá, lebo ak piješ a nechodíš moc čúrať, a máš zápchu ... to je také .. no ja som sa nepotila, zato som druhý den príznakov pri teplote chodila čúrať ale tak že 5000 krokov medzi gaučom a wc som nabehala za deň a začala som o štvrtej ráno končila o druhej v noci ... a tiež som mala zápchu ale zase mne sa voda čaje vylúčili močom ..

dzina007
13. nov 2021

no mozes byt pozitiv a nemusis. ja som este pred dvoma tyzdnami v sobotu mala negat test. a v pondelok uz kolajnice riadne.

autor
13. nov 2021

Necítim sa opuchnuto práveže, ale unavená som neskutočne. Takze múdrejšia budem až po teste. Som zvedavá kedy mi pridelia termín no 🤷‍♀️

dzina007
13. nov 2021

Ved si kup zajtra v lekarni antigen alebo chod si ho dat urobit. Budes vediet na com si. A prj ziadosti o PCR ludia s potvrenym pozitiv AG testom dostavaju skorsie terminy ako ludia kontaktu a podobne

majkabr
13. nov 2021

Prosim pekne ja som došla s prechladnutím k doktorke a dala mi atb z ktorých mi došlo zle tak som si pytala vymeniť atb, a doktorka ma poslala na PCR test že to je covid a nie že mi je zle z atb. Samojzrejme covid to nebol , tak potom mi vymenila atb a bolo po probléme.

janinah
13. nov 2021

Vôbec nechodiš močiť alebo málo? Lebo to je rozdiel...

autor
13. nov 2021

Tak na to že vypijem viac než dva litre vody, čaju a curat idem dvakrát za deň si myslím že to je dosť malo, aj to len take žeby sa nepovedalo. Cele divne to je všetko. Nikdy som take stavy nemala ani pri chrípke, dokonca ani pri zápale pľúc. Zajtra pôjdem na antigen… bože čisté šialenstvo okolo toho je 🙈