Mám 18 rokov a pociťujem slabosť tela
Od predvčera mám slabosť celého tela a silnú bolesť v krížoch. Nič iné. Mám ísť k obvodnému? Alebo ešte počkať? Mám 18 rokov, ostala som takto 1x chorá. Poradíte mi?
Neviem no, s týmto keby pridem k mojej lekarke tak ma vysmeje ale aj vyšetrí a pošle domov odyychovať 😅Na tvojom miete by som počkala.
Možno ešte dám príklad na sebe, že ma celý človek bolel z toho keď som mala moc tréningov po sebe, čiže som bola vyčerpaná, ked som sa zle vyspala. Alebo ako píše @alickapusinka , keď ma ofúkla klíma.
Koľko dni ti to pretrváva? Či iba dnes si sa tak zobudila? Môže to byt obyčajná chrípka. Ja by som to vylezala doma cez víkend a keď sa ti stav zhorší tak si zajdi normálne v pondelok k obvodnému. Chod do lekárne kup si paralen grip pripadne nejaký Ibalgin na bolesť krížov
Ok, Dakujem, dám si paralen a posnažím sa vylezat. Je pravda, že včera som išla v elektricke kde bola zapnutá silná klíma 🙄
Môžeš byť len viac unavená ak chodíš neskoro spať alebo si bola niekde na výlete či dovolenke. Skús sa poriadne vyspať. Ja si viem pri takých stavoch dať Paralen na spánok ráno som ok.
Moze to byt aj Covid. Mam kamaratku, co mala 4x Covid iba s takymito priznakmi.
Môžeš tam mať zápal, vtedy cítiš únavu celého tela. Skús protizápalovú stravu, rybí olej a veľa odpočinku, spánok lieči.
Dakujem, pospala som si, je mi trochu lepšie, uvidím ako bude ďalej

Nemáš dostať menštuáciu? Máš teplotu? Bolí ťa aj niečo iné? Chcelo by to trochu viac info.