icon

Máte pred menštruáciou nevoľnosť a slabosť?

11. apr 2026

Vždy keď mám dostať menštruáciu cítim slabosť, návaly tepla a až také pocity na odpadnutie, keď som napr niekde v meste alebo v obchode. Vždy sa mi to stáva tak deň pred alebo v ten deň, keď sa mi spúšťa. Máte to aj vy tak? Divné pocity na odpadnutie a celková slabosť? Bolesti mám až po spustení.

sisimimi
11. apr 2026

@anonym_autor ano mam ale nie pred každou, mala som take stavy u kaderničky mala mi prist menštruacia šla som do kaderničky a po 5 minutach ako mi začala farbiť vlasy sme museli prestať mala som krča strašne som sa začala potiť a musela som si lahnut na gauč ukludniť telo ale vzdy to prejde po 10-15 minutach aj na strednej skole sa mi to stavalo musela som isť domov lebo som myslela že odpadnem.

lindayaaa
11. apr 2026

@anonym_autor ano

katarina40
11. apr 2026

Tiež to tak mávam býva mi zle na odpadnutie tras tela potenie a nevládzem nic sú to hrozne stavy a to nehovorím aké bolesti mávam čím som staršia tým je to horsie volako takže viem o čom píšete🙂

zabka79
11. apr 2026

@anonym_autor ano ten naval + na odpadnutie a stale by som spala

anonym_f3507d
11. apr 2026

mam je mi hrozne zle, mam to posledne roky a olieva ma horucava

anonym_e6c400
11. apr 2026
@sisimimi

@anonym_autor ano mam ale nie pred každou, mala som take stavy u kaderničky mala mi prist menštruacia šla som do kaderničky a po 5 minutach ako mi začala farbiť vlasy sme museli prestať mala som krča strašne som sa začala potiť a musela som si lahnut na gauč ukludniť telo ale vzdy to prejde po 10-15 minutach aj na strednej skole sa mi to stavalo musela som isť domov lebo som myslela že odpadnem.

@sisimimi tak to máš sklony k panickým atakom alebo sociálnej fóbii

katka3588
Dnes o 07:09

@anonym_autor ahoj ja to teraz tiež riešim. Pred MS asi 3-4 dni mám zimnicu,závraty,únava,zvýšený tep,návaly cez deň také že pocit z nútra že horím,v noci zase sa spotím. Riešim s gynekologičkou. Horm.profil je ok,štítna ok 🤷‍♀️ chce mi nasadiť antikoncepciu Belaru. No mám 38 a fajčím tak mám z toho trochu obavy 😔

andrea2323
Dnes o 07:13

Neuveríte ale teraz som prišla na fórum, že si idem pozrieť, či nemá niekto podobné skúsenosti ako ja a akurát presne teraz je tu táto diskusia. Ja mám zimnicu, potom v noci potenie, dokonca ma aj kĺby bolia, totálne som nevýkonná, unavená, potrebujem spať.. ale toto som pred pôrodom nemala, až po pôrode mi to takto začalo. U gynekológa som bola pred mesiacom a všetko ok :/

katka3588
Dnes o 07:20
@andrea2323

Neuveríte ale teraz som prišla na fórum, že si idem pozrieť, či nemá niekto podobné skúsenosti ako ja a akurát presne teraz je tu táto diskusia. Ja mám zimnicu, potom v noci potenie, dokonca ma aj kĺby bolia, totálne som nevýkonná, unavená, potrebujem spať.. ale toto som pred pôrodom nemala, až po pôrode mi to takto začalo. U gynekológa som bola pred mesiacom a všetko ok :/

@andrea2323 no napríklad ja mám 38 rokov,po pôrode som 9 rokov. Tieto problémy mi začali minulý rok z ničoho nič. 2 dni dozadu som mala zimnicu že som sa triasla. V noci potenie,že sa musím prezliecť. Únava,bolesť svalov,závraty,žalúdok na vode ale v zápätí sa najem. Hlava ma nebolí,ale mám skôr nervozitu,napätie,plačlivosť,búšenie srdca s návalmi že vnútorne horím ale prejde do 15 minút. No otras. Gynekol.mi chce nasadiť antikoncepciu ale bojím sa toho dosť 😔 horm.profil mám ok,menzes pravidelný,štítna ok. Tak ja neviem 😔😔😔 som zúfala už tiež je to otravné.

majka99999
Dnes o 08:29
@andrea2323

@andrea2323 tiez mavam zimnicu casto, nemavala som, som skor teplokrvny typ. Mne byva celkovo tak divne, akoby som mala ochoriet, skrabe v hrdle. Plus mavam uplne divne sny tak den-dva predtym. Jasne, snivaju sa mi blbosti aj inokedy, ale fakt najcastejsie je to pred. Poyom 2-3 bolesti a nepohodlie, stale v sprche a potom uz ok.

andrea2323
Dnes o 17:36
@katka3588

@andrea2323 no napríklad ja mám 38 rokov,po pôrode som 9 rokov. Tieto problémy mi začali minulý rok z ničoho nič. 2 dni dozadu som mala zimnicu že som sa triasla. V noci potenie,že sa musím prezliecť. Únava,bolesť svalov,závraty,žalúdok na vode ale v zápätí sa najem. Hlava ma nebolí,ale mám skôr nervozitu,napätie,plačlivosť,búšenie srdca s návalmi že vnútorne horím ale prejde do 15 minút. No otras. Gynekol.mi chce nasadiť antikoncepciu ale bojím sa toho dosť 😔 horm.profil mám ok,menzes pravidelný,štítna ok. Tak ja neviem 😔😔😔 som zúfala už tiež je to otravné.

@majka99999
@katka3588 mňa to fascinuje aké všetky rozmanité príznaky sa k tomu môžu viazať. Ja mám presne podobné ako vy, niečo áno niečo nie.. často pred tehotenstvom som mala také skôr psychické, nervozita atď áno to sa často spomína.. ale tieto fyzické to ma fakt vie prekvapiť. Sa mi to nezdalo, myslela som si, že stále budem chorá a keď som si začala všímať, že to je pred menštruáciou časovo, tak už mi to začalo sedieť. Ale gynekológ to nejak neriešil extra, že to je proste PMS.