icon

Mám 25 rokov a zuby v katastrofálnom stave

mmoonna
6. mar 2024

@usmiataoduchakuchu tak choď k zubárovi

vikisisi
6. mar 2024

@usmiataoduchakuchu treba ísť k zubárovi

domka222
6. mar 2024

A potom si ako
@usmiataoduchakuchu ?

oli18
6. mar 2024

@usmiataoduchakuchu a to uz preco, v tak mladom veku?

viestta
6. mar 2024

Keby boli v katastrofalnom, tak na to mame zubarov, ale pochybujem, ze to na katastri nieco so zubami urobia

ptvw
6. mar 2024

Úplne Ta chápem, takže za mňa kým nemáš deti rodinu (vtedy by to bolo asi tazsie) a samozrejme ak pracuješ tak vezmi úver (ak nemáš dosť nasetrene) a daj si zuby do poriadku spravila som to isté a neľutujem bohvie ako by som dnes vyzerala , mam 35 a asi by som už bola bez zubov....takto už mám vyše 5 rokov všetko úplne v poriadku co bolo treba sa spravilo a druha polovica zubov sa zachranila resp nepoškodila na úkor pokazenych...držím palce

danica2711
6. mar 2024

to si si založila profil na to, aby si nám to oznámila? Tak ďakujeme za informáciu

bloger
6. mar 2024

@usmiataoduchakuchu Neboj sa len si nájsť dobrú zubárku. Akokoľvek zlé zúbky sa dajú opraviť.

nika11103
6. mar 2024

@ptvw úplne presne nad týmto rozmýšľam , aj keď teda už mám dieťa. Ale proste zuby zuby sú zuby nehovoriac len o samozrejme estetickej rovine a ja ešte k tomu robím veľa s ľudmi, ale aj tá zdravotná stránka začínam sa hrozné báť zápalu. Nenapísali by ste mi prosím alebo do správy, kde vám zúbky robili a ako to prebiehalo a koľko približne vyšlo ? Ďakujem moc

heln
7. mar 2024

@usmiataoduchakuchu tak zacni zarabat a setrit na zubne korunky.

nesana
7. mar 2024

Tak určite investuj do zubov. Pre mňa sú pekné zuby dôležité. Keď vidím aké zuby majú niektorý mladý tak mi z toho nanič.