icon

Mám dierku pri uchu

petushqa2710
6. jan 2021

Žienky mate skúsenosti s týmito "dierkami pri uchu"?? Ma to malé % ľudí, moja patrím k nim.. Je to vrodené, nikdy som s tým nemala problém no posledne dni pri dotyku dierka dosť zapácha a vyteká "vodička" 🤷‍♀️

Mám dierku pri uchu
livka_
6. jan 2021
viera77
6. jan 2021

Mám ju, ale neriešim. Občas vyteká viac tekutinky, ako aj teraz poslednú dobu. Moja kaderníčka si myslela, že to mám piercingovú dierku😝

tncka
6. jan 2021

@petushqa2710 povytlacaj ak sa da,nech vytecie co ide,vydezinfikuj,natri atb mastou najlepsie Famykoin a vec vybavena. Neboli,nepuchne,neriesim 🙂

katka2505
7. jan 2021

Aj ja takú mám,aj moja sestra,máme to z otcovej strany,kde to majú aj tety,aj ssesternice,bratranci.Zatiaľ som s tým ale problém nemala.Tiež mi z toho niekedy tečie,čo sa dá vytlačím.

andreatytler
7. jan 2021

@petushqa2710 wow... ked som si to precitala, myslela som ze dalsia vymyslena tema, ale vidim ze toto je skutocne... nikdy som o tom doteraz nepocula.

katka0123
7. jan 2021

@andreatytler ani ja. Cumim.

hettinka
7. jan 2021

Môj manžel to má. Ale nič nevyteka, len má takú jamku.

petra641992
4. feb 2024

Áno aj môj 2 roční chlapček to ma..

saxana000
5. feb 2024

Dcera ju ma na jednej strane moj brat na obidvoch usiach. raz za cas odtial vytlacim maz alebo necistoty ked vidim ze uz je akoby naplnena.nikdy jej to nehnisalo ani nezpachalo..