Mám len nádchu a slabosti. Aký liek mi pomôže?
Ahojte zvyčajne ma boli hrdlo alebo kašlem keď som chorá no teraz mám len priesvitný sopeľ a slabosti. Nemám teplotu ani zimnicu len ma bolia svaly a celé telo. Covid nemám som negatívna podľa testu. Pijem paralen grip každých 8 hodín keďže dokonale uľaví od bolesti ale v práci to nestačí tam potrebujem energiu. Žiaľ nemôžem vziať pn. Som tam prvý týždeň. Čo okrem paralenu ešte môžem vziať? Viem ideálne je ležať. Chodím skôr spat aj keď som doma tak polihujem koľko sa pri deťoch dá. Ďakujem
@sszuzu8 Olej z 31 liečivých bylín...
💚 Unikátna zmes éterických olejov z 31 liečivých rastlín používaná na:
👉 pohybový aparát: prehreje a uvoľní namáhané svaly, uvoľní od bolesti pri zápaloch a bolestiach chrbta, šije, svalov a šliach; pomáha pri artritíde, artróze, uľaví deťom pri rastových bolestiach
👉 psychika: znižuje stres a nervozitu, uvoľňuje napätie,
rýchly pomocník pri bolestiach hlavy alebo cestovnej nevoľnosti
👉 prechladnutie: ukľudní a zmierni opuch slizníc, je vhodný aj pri alergickej nádche
Vhodný pre:
✅ celú rodinu 👪 pre deti od 3r.
✅ alergikov
✅ športovcov, seniorov, ľudí so zvýšenou fyzickou aktivitou
✅ ľudí trpiacich cestovnou nevoľnosťou
‼️ má prekrvujúce, antibakteriálne, protibolestivé, prehrievacie, ochladzujúce účinky, znižuje horúčku, uvoľňuje hlieny, pôsobí proti kŕčom, stimuluje trávenie, na boľavé hrdlo a afty
🌿Použitie:
aromalampy, difúzery, inahalácie, kúpeľ, masáž, obklady, kloktanie

@sszuzu8 doritricin mi dobre zabera na hrdlo, virozu a dobry je arcodefenses to je len na par dni