icon

Prečo ma bolia kĺby a som slabá?

Včera o 17:40

Ahojte prosím vás nemám sople nekaslem nekycham neboli ma hrdlo a ani nemám iné problémy len mi okolo 10 zoslablo cele telo ako pri chrípke a bolia ma kĺby. Už som dnes vypila 2x paralen grip vypotila som sa prišla trocha úľava ale som slabá a kĺby bolia. Čo to môže byť? A čo môže urýchliť zotavenie?

anonym_a88ebc
Včera o 17:42

10? to myslíš dátum 10.5 , alebo o 10 hod.?

marekjakub1
Včera o 17:48

Možno začína choroba.viroza.ja tiež nič.len slabo mi bolo od pondelka.vo štvrtok som sa zobudila nádcha.priedušky.hrdlo.vsetko.a prešlo to do alergie.čo som nikdy nemala.

anonym_b9393d
Včera o 17:48

@anonym_autor Normálne viroza, pomôže spánok, veľa tekutín a vitamínu C

anonym_84dc96
Včera o 17:52

čierna smrť

motylik2559
Včera o 18:16

@anonym_autor Ved normalna vec, nieco na teba zrejme lezie🙂 Alebo druha moznost, nemas dostat svoje dni? Taka zoslabnuta mozes ostat aj par dni pred ms. Ale skor by som sa priklanala k tej prvej. Alebo este jedna co mi napada, nepresilila si sa? Lebo aj pri vycerpani mozes toto mat a nemas sople, kasel, hrdlo neboli...

taktotedanie
Včera o 18:54

@anonym_autor to este pockaj, symptomy sa ti mozu este objavit, pockaj tak 2-3 dni
Ked nemas teplotu ani sople naco paralen grip? Na bolest klbov? To ti velmi nepomoze vzhladom na davku

anonym_564d05
Včera o 19:08

@anonym_autor u mna to bola priserna unava, zimnica, slabost, vsetko ma bolelo, no a cely den som prelezala a podvecer prisla grcacka...takze aj viroza crevna to moze byt.

anonym_731c4a
Včera o 21:35

@anonym_autor každú virózu mám také príznaky.Na bolesť kĺbov si dávam ibalgin