Mám leukémiu? Čo znamenajú znížené leukocyty v krvi
V krvi mi našli zníženie leukocytov na 3,03 ..zväčšila sa mi uzlina bola som na sone všetko bolo ok až na tieto leukocity a to že ma postipala osa nemá nič s tým spoločne ..som vybavená
@moonlight1210 veď to asi dnes mi dajú ten zoznam vyšetrení ..doktor sa ešte nechce vyjadriť lebo nemá ďalšie výsledky ako bilerioza a také infekčné ochorenia
@dana243 "veď to asi dnes mi dajú ten zoznam vyšetrení ..doktor sa ešte nechce vyjadriť lebo nemá ďalšie výsledky ako bilerioza a také infekčné ochorenia"
To preto, ze odchylka je taka, ze to moze byt obycajna infekcia, ktoru treba vyliecit atb.
Na leukemiu treba ovela vyssie hodnoty.
@dana243
Mne povedala pred tym ako zomries chod psychiatrovi a mas su dat B12 ale B9,
@moonlight1210 veď to asi dnes mi dajú ten zoznam vyšetrení ..doktor sa ešte nechce vyjadriť lebo nemá ďalšie výsledky ako bilerioza a také infekčné ochorenia
@dana243 Dala som to do inej AI a je to stav po infekcii plus nedostatok vitamínov, asi máš slabú výživu. Žiadna leukémia, ty máš depky, zle sa stravujes, to je celé. Nicis sa sama seba. Dobre ti radia, choď psychiatrovi, lebo sa zlikvidujes.
Ja som mala rakovinu krvi a nežila som v takom strachu ako ty žiješ. Prečo si takto ublizujes?
@dana243 Dala som to do inej AI a je to stav po infekcii plus nedostatok vitamínov, asi máš slabú výživu. Žiadna leukémia, ty máš depky, zle sa stravujes, to je celé. Nicis sa sama seba. Dobre ti radia, choď psychiatrovi, lebo sa zlikvidujes.
Ja som mala rakovinu krvi a nežila som v takom strachu ako ty žiješ. Prečo si takto ublizujes?
@aurelia2000
Presne to som spravila aj ja vitaminy a prechodena viroza
@aurelia2000 čo? AI píše nezmysli ..napíše čo chceš počuť
@aurelia2000 čo? AI píše nezmysli ..napíše čo chceš počuť
@dana243 ja som hotová preplakala som celú noc a dala som si aj lieky na spanie už som nevládala ..strasne trpim
@dana243 je to jasné, čoskoro zomrieš, vybav si posledné záležitosti a usporiadajú pozostalosť. Dovidenia na druhom brehu
Podla vsetkych tvojich tem by si mala navstivit psychiatra. Urgentne.
@anonym_b55e61 suhlasim
@dana243 Normálne ma vyliečili chemoterapiou.
Si psychicky na dne, potrebuješ psychiatra, dá ti správne lieky na úpravu spravania a bude sa ti dobre žiť. Daj si poradiť. Ty už nie si schopná sa ovládať.
@aurelia2000 a to ako vieš ?? Môj muž to už so mnou nezvláda ..ale veď teraz je to fakt vážne ! Čo ja za to môžem že s ani stále niečo takéto deje? Hrčka sa mi stala pod uchom tak smaozrejme ma poslali na sono všetko bolo ok lebo to stojí krku ma stipla osa a stále ma to miesto svrbí ..ale nemyslím že by to malo nejaký súvis ..už soľ bola predcwrom ok a zrazu som zavolala o výsledky a normálne ako keby ma oblialy varenou vodou lebo tieto prvé výsledky boli dôležité ma vylúčenie takýchto vážnych chorôb ..teraz čakajú na výsledky boleriozy a takých ochorení ..ako sa ti to prejavovalo ?
Nepovedala ti, že máš leukopéniu? To je znížený počet bielych krviniek (leukocytov). Ak máš leukopéniu, tak si náchylnejšia ku infekciám. Biele krvinky sú riadnou súčasťou imunitného systému a práve oni pomáhajú organizmu bojovať proti infekciám. Ich zníženie je leukopénia.
@moonlight1210 isto umieram a ďalšie výsledky potvrdia to iste
@dana243 no toto je na psychiatra
Dnes ideš k lekárovi?
Ak ideš dnes po výsledky, tak si zároveň vypytaj niečo na ukludnenie a povedz mu, že sa veľmi bojíš , keď príde nejaký - hocijaký zdravotný problém. Nemôžeš sa takto mučiť.
Dali ti vyšetriť aj tú štítnu žľazu?
Nepovedala ti, že máš leukopéniu? To je znížený počet bielych krviniek (leukocytov). Ak máš leukopéniu, tak si náchylnejšia ku infekciám. Biele krvinky sú riadnou súčasťou imunitného systému a práve oni pomáhajú organizmu bojovať proti infekciám. Ich zníženie je leukopénia.
@billy_jean lenže tá leukopedis niečo znamená !
@aurelia2000
Presne to som spravila aj ja vitaminy a prechodena viroza
@anonym_d97f43 nemám virózu
@billy_jean lenže tá leukopedis niečo znamená !
@dana243 leukopénia je znížený počet bielych krviniek a často je bežným znakom pri oslabenej imunite. V živote sa s tým stretne mnoho z nás. Ja som mala leukopéniu v detsve - môj imunitný systém nebol vybudovaný dostatočne. Pri mnohých liekoch vzniká pokles bielych krviniek - napríklad imunosupresíva. Vieš čo je to leukémia a kedy vzniká? A ako vyzerá KO?
chod k psychiatrovi, lebo nicis seba, manzela a aj deti v tom musia zit. ak nie kvoli sebe, tak kvoli nim to urob.
ad vysledky - toto su male odchylky, moze to byt hocico, kludne aj viroza. keby mal dr podozrenie na nieco vaznejsie, posle ta do nemocnice.
chod k psychiatrovi, lebo nicis seba, manzela a aj deti v tom musia zit. ak nie kvoli sebe, tak kvoli nim to urob.
ad vysledky - toto su male odchylky, moze to byt hocico, kludne aj viroza. keby mal dr podozrenie na nieco vaznejsie, posle ta do nemocnice.
@deedol veď ešte ma môže poslať čaká na výsledky z boleriozy ..už vidím ten kolotoč vyšetrení a isto ma pošle aj na onkológiu
@dana243 Ja som mala veľmi vysoký počet leukocytov aj erytrocytov 😁 obrovský
Fakt je mi ľúto, že takto zbytočne trpis, lebo moderná psychiatria má dnes k dispozícii ozaj veľmi dobré lieky, ktoré ti spravia skvelý život, len netreba mať predsudky. Videla som to na jednej mojej pribuznej, škoda, že som nemala viac rozumu a neišla som s ňou k psychiatrovi uz pred 20 rokmi, mohla žiť lepšie.
@anonym_d97f43 je pekne že to takto banalizujes ! Ja som hotová ..už 24 hodín plačem
@dana243
Ja mam leukemiu a chodim do NOU ako na klavir tie cisla vyzeraju uplne inac 😁

@2691 no veď možno tie ďalšie výsledky čo majú prísť im pomôžu a povedia te je veľké percento že máte leukemii
@dana243 "no veď možno tie ďalšie výsledky čo majú prísť im pomôžu a povedia te je veľké percento že máte leukemii"
odkial mas istotu, co ti povedia?